Bantning

Tips på vad man ska äta för att gå ner i vikt snabbt? Motionerar gör jag dagligen i form av minst 15 minters snabb gång. Sen så springer jag dagligen till tåget, haha. Men jag vet inte riktigt vad man ska äta och inte! Help anyone?

Var samlade
Postat av: DIN DESIGN

I behov av en personlig design?

Kika in!

2009-06-11 @ 17:27:30
URL: http://kopdindesign.blogg.se/
Postat av: Bellut

Ät många gånger om dagen fast i mindre portioner. Se till att äta något var tredje timme för att hålla igång fettförbränningen och hålla blodsockret uppe så man inte börjar stoppa i sig massa onyttiga saker.



Nyttigare alternativ istället för smörgås/bröd kan tex. vara fullkornsknäckebröd som är gjort på råg, naturella riskakor, frukt, morötter, lättkesella eller lite naturella nötter/mandlar.



Till lunch/middag kan man tex. byta ut pasta/ris/potatis mot ett nyttigare alternativ som quinoa, dinkel, matvete eller mathavre. Dessa innehåller mycket protein och man blir mätt utan att bli "tung" i magen.



Man behöver inte ta bort allt socker men man kan tänka på att det finns väldigt mycket socker i saker som man kanske inte tänker på som tex. Smaksatt fil/yoghurt, ketchup, kaviar, flingor, färdiggjorda dressingar, juice, nypon-/blåbärssoppa, färdigrätter mm. Jag brukar alltid kolla innehållsförtäckningen. Står det socker högt upp på Innehåll/ingridienser så betyder det att produkten innehåller mycket socker. Det bästa är att köpa råvaror och blanda laga till själv!

2009-06-12 @ 13:33:59

Kommentera inlägget här (skriv namn annars publiceras ej inlägget):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0