Måndag den 18 februari


image2
GOD EFTERMIDDAG!
Jahapp så sitter man hemma. SJUK! Magsjuk såklart.
Men va fan alla i familjen hade redan haft det så då var det bara jag kvar.

Har absolut inte gjort något, legat i sängen och sett på Topmodel 9, laddade ner alla avsnitt igår. Jag hjärtar heather och alla andra är bitchar :P Bara så ni vet.

Ja idag skulle jag jobbat men va fan....nä. Så jag bytta skift till på onsdag dagtid. Så det blir väl kul. Ska se ifall jag orkar att jobba på torsdags kväll också.

Vet ni? Elina är också sjuk :( Inte vara sjuk min älskling. Gabbie ta hand om sin Elina. MMM! Hon är som en liten sagofigur. I en tatuerad förpackning. Och jag är hennes Shrek (ser ut som Shrek bredvid lilla henne) som skyddar henne mot alla badguys and girl.

What to do now? Jag har muntligt matteprov imorgon + att jag har samhällsekonomiprov. Är inte så nervös inför någon av dom men men jag antar att jag borde lägga mig i sängen med lite böcker och uppdatera mig i den världsliga ekonomin och matematiken. KUL!

Äh Screw this, Ill be back later! Peace out!









Uppdatering

Tjabba tjena hallå!
Här var det år och dar sen man skrev liksom! Och då antar jag att ni undrar vart alla gamla inlägg är, men vet ni vad? JAG RADERADE DOM! Var så tråkig läsning så jag tänkte WTF!

Ja men nu ni hur gör man detta. Att blogga? Att förklara? Att formulera?
Usch detta låter ju redan tråkigt!
Ska man börja med att berätta lite om sig själv så flyter sedan allt på. Eller?

HEJ!
Mitt namn är Gabriela, du kan kalla mig Gabbie eller Garbo. Spelar ingen roll. Jag är 19år och bor i Åkersberga med två katter. Jag studerar på Fryshusets Kunskapscenter och jobbar på Swedbank, stora essingen. På fritiden så gillar jag att vara med mina vänner, party party party eller vara med min bojfräänd. Just det, jag har pojkvän haha ooohh jag är såå omogen just nu. Jesper heter han och är en stor pojke på 23år. Han är en liten skitunge som får mig att skratta. Det är lite av ett speciellt förhållande eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Jag i Stockholm och han i Umeå. Men vi är starka och det håller sig. Och just nu så saknar jag honom ohyggligt mycket! Usch fy och blä.
Men vid sånna här tillfällen är det bra att ha vänner som min kära vän Elina. Henne kan jag ringa och prata med när jag känner mig allmänt ensam, så vipps så sitter vi på ett fik tillsammans. Men gud va tråkigt detta var då. Hur ska jag fortsätta med detta bloggandet?

Vi får allt se hur detta går!

Gud va oseriöst jag börjar då!

RSS 2.0