Strax Nyår

Nu sitter jag här tio i tolv och är super trött. Strax börjar nyår afton och då ska det jävlar vara party! Ni får alla komma ihåg att ringa mig imorgon och jag ska försöka komma ihåg att ringa er. Shit 2009. Jag fyller fan tjugo år 2009. Jippi! Men nu ska jag gå och lägga mig. Är så trött. Suttit och skrivit på mina universitets ansökningar. Inge kul det. Inte klar heller.  Men men. Det får vara klart för ikväll. Vi skrivs imorgon. Jag kommer ta så mycket bilder. Kyss och godnatt :)

ShoppingDay

Yes nu sitter jag här igen. Ursäkta att jag bloggar så sent men jag har verkligen varit ute hela dage. Vi klev väl upp runt klockan nio och gjorde oss i ordning och stack. Sen åkte vi till Robertsfors och plockade upp Edwin. Och sen blev det E4an in till Umeå. Där gick vi omkring och shoppa loss. Mest Ida faktiskt. Det tog emot att shoppa i Umeå för mig eftersom allt jag kunde tänka på var att rean är bättre i Stockholm. Så det jag köpte var en mascara och sen alkohol. Tihi. Så jag har köpt allt som jag ska dricka imorgon och tro mig...jag kommer att vara glad.

Sen så har jag nu äntligen färgat mitt hår ikväll. Färgade Idas också. Så nu har jag korpsvart hela håret och Ida fick en rik mörkbrun färg. Hur fint som helst. Längtar tills imorgon då jag får piffa till mig och se hur jävla snygg jag blir. Största utmaningen imorgon blir att sätta på lösögonfransarna. Haha. Men det ska nog gå.

Skriver lite mer sen. Kyss :*

Inför Nyår

Sitter och ältar över hur det kommer bli hela tiden. Hur kommer det att bli? Kommer det vara precis som innan vi var vänner. Iofs så har vi aldrig varit som vänner. Vi har alltid varit tillsammans. Men jag vill att vi ska vara vänner. Väldigt bra vänner. Men det är väl som det brukar vara. Man kan inte vara vän med sitt ex. Undra hur det kommer bli att träffa hans familj då? Jag träffade dom iofs igår och då gick det bra. Även om det var som en sorts spänning. Jag fick vibben av att alla trodde att vi var tillsammans igen. Så är inte fallet. Jag har gjort mitt val och japp...Shit jag skulle kanske inte firat nyår här. Men samtidigt så vill jag så vara med Edwin och Ida. Dom är ju mina älsklingar. Nä nu är det så här.

Har förresten beställt resan hem till Stockholm ikväll. På fredag klockan 21.50 så åker jag och Ida ner till Arlanda. Måste komma ihåg att ringa mamma och säga att vi kommer kvart i elva. Hoppas att hon kan hämta oss. Ska bli skönt att komma hem till stockholm och träffa alla. Måste göra iordning allt inför min fest.

Men vi hörs imorgon. Puss o kram. Natti natti.

Måndag

Shit va sällan jag har börjat skriva då. Men men det är en en effekt norrland har på mig. Jag kopplar av. Men nu sitter jag här igen då. Ingen kommenterar fan längre. Inte kul det.

Jag är jätte trött. Ida klev upp och jobbade idag klockan fem och efter det hade jag jätte svårt att somna om. Stackars hon som har jobbat hela dagen. Men imorgon är hon ledig. Så imorgon ska jag Idag och Edwin åka in till Umeå och gå omkring. Se ifall man hittar något fint att köpa. Måste kolla hur mycket pengar jag har fan. Haha inge kul att tänka på pengar. Usch fy och blä. Men det ska bli kul att åka in till Umeå imorgon ialla fall. Och sen så är det ju nyår på onsdag. Då ska vi vara hos Edwin. Jag och Ida ska laga för-och huvudrätten medans Edwin ska göra efterrätten. Vi ska äta gott. Vi måste komma ihåg att köpa champagne imorgon på bolaget. Väldigt viktigt! Hihi. Sen så på nyårskvällen ska vi vara på folketshus i Överklinten. Samma ställe som alla andra kommer vara.

Undra hur det kommer att gå. Jesper kommer också att vara där. Och vi kommer båda vara berusade och även ifall jag gjorde slut med honom och det känns bra så kommer jag må sjukt dåligt ifall jag ser honom med någon annan. Såklart att jag kommer. Vi har ändå varit bara vi två i ett och ett halvt år och att sen se honom med en annan kvinna. Inte kul. Men jag får helt enkelt ta det. Det var jag som gjorde slut och då får jag stå för det. Och det gör jag. Men ni förstår väl endå vad jag menar? Äsch suck.

Hörs sen. Kyss :*

söndag

Idag har det varit en intressant dag. Jag och ida vakna vid typ elva. Åt och låg och såg på tv tills det var dags att Ida skulle börja jobba. Och då skjutsa hon mig till Brattliden. Yes ni läste rätt. Till där Jesper bor. Så jag var med Hildur. Men det slutade ändå med att jag mest var med Jesper. Vi låg och pratade. Det var väldigt skönt att få prata ut med honom eftersom vi inte har gjort det sen det att jag gjorde slut. Men samtidigt var det väldigt svårt att prata med honom. Det kändes precis som det var förr. Förr när vi var tillsammans. Som att vi skulle så enkelt kunna falla tillbaka in i samma spår. Men det vet vi att det inte går. Ialla fall så vet jag det. Vi är bättre isär. Men det var endå jobbigt att behöva hålla avstånd. Dock förekom kramar vid slutet. :) Men kramar kan han få.

Men nu sitter jag ialla fall hemma hos Ida igen. Är lagomt förbannad över att comviq inte har någon jävla mottagning här. Ska fan skaffa ett telia kontant kort som jag kan använda när jag är här. Men nu ska vi se på sagan om de två tornen och sen sova. Imorgon ska ida jobba fram 7 till halv fem så jag kommer vara själv hela dagen. Någon får vara inloggad på msn så jaghar någon att konversera med. Oj mitt te är klart. Hörs sen. Natti natti. KYSS!

Åkullsjön

Nu sitter jag hemma hos Ida. Har lite svårt att skriva eftersom hon har gjort nagel förlängningar på mig. Men det är coolt :) Och ifall det är så att ni försöker ring mig så har jag absolut ingen täckning här ute i ödemarken. Men men ni kan ju alltid skriva en kommentar här tycker jag. Men nu ska jag lägga mig och läsa klart min bok. Ida fick om jag kunde drömma utav mig i julklapp, så hon ska också läsa :) Jag fick ett jätte fint nattlinne av henne med matchande morgonrock. Hur sexig som helst. Hihi. Jag skriver imorgon. Natti natti. Kyss :*

PS. Kolla upp vart jag är på någon karta så förstår ni vilket ödemark detta är. Åkullsjön 4 the win. DS

Lördag

Tjabba tjena hallå! Sitter på Idas jobb i Ånäset. det luktar gammalt här. Haha. Men det är väl ett äldreboende antar jag, massa oldfolks här ialla fall. Hur trött som helst är jag också. Mamma och Birger kom och hämtade mig hemma hos Lena och Tommy imorse. Var helt groggy. Hann dock få i mig frukost, macka med varm oboy. Mums. Och nu sitter jag halv död här då. Vill egentligen bara sova men det finns ingen plats för mig. Kan skriva in mig för endag på äldreboendet så jag får mig en säng. Yes indeed. Men ja jag får vänta tills det att Fisken vaknar, sen går jag hem till honom och lägger mig i hans säng och sover. Jag ska fan i mig sova.

Jag satt uppe rätt sent igår hemma hos Lena och Tommy. Satt och kolla på Scarface, såg dock inte klart den eftersom den slutade klockan halv två på natten. Men den är så bra den filmen. Jag kan inte annat än le när jag se den. Überkultfilm, så jävla bra. Ska hyra någon film idag fan. Ida den lilla skiten har inte sett Pride and Prejudice än. Hallå den är ju hur mysig som helst. Jag älskar den filmen. Jag har bara ett kapitel kvar i boken. Oh va bra boken var. Såklart mycket bättre än filmen. Längtar tills dess att jag kommer hem om en vecka för då har jag min Wicked 2 som ligger och väntar på mig. Såg att trean ska släppas snart. Jippi. Mamma och Birger är påväg hem nu så jag hoppas att mamma kan hämta ut boken på posten, att inte min underskrift behövs alltså.

Sen på söndag nästa vecka så kommer en vän, Per, som bor i Newcastle vara i Stockholm över natten. Så jag ska in och träffa honom. Kommer bli kul. Kommer inte ihåg när jag senast såg honom. Var det i år? Hm måste fråga honom när han flyttade.

Men men nu har jag skrivit massor och jag ska skriva mer senare. Kyss:*


Fredag

Gud vad jag har mått dåligt idag. Inte okej. Jag har varit så bakis. Inte nog att jag typ somna kl sex sen så skulle jag ju upp eftersom jag skulle träffa moster Lena. Så hon kom vid typ 11 kanske, jag vet inte. Men vi åkte till en chinakrog i Piteå. Åt där, ett under att jag kunde äta men det gick ner, gott var det också. Sen så har jag varit hemma här hos pappa och försökt sakta och säkert städa undan alla spår av att jag kom hem och gjorde mat i fyllan. Inte okej. Men jag ska ialla fall till Lena och Tommy idag i Jävre, vara hos dom ikväll. Så jag ska ta en snabb snabb dusch och sen se när de kommer. Jag skriver sen. Kyss :*


Natten

Hej! Jag lovade att blogga senare och nu gör jag det. Sitter hemma hos pappa lagomt full. Madde har precis gott hem. Jag följde då med tiill festen på normalimia i piteå. Först så var det förfest på klubbgärdet, syper kul med singstr. Sen så begav vi oss till festien. Och dansa och hälsa på månniskor man känner. Hur kul som helst. Sen fick jag och madde skjuts hem till mig. Vi stekte beacon onch koka spahetti. Och nu sitter jag här. Full som ett as, kan inte alls stava elles få en tille n bra mening. Men vi hörs senare. När jag är bakkis. Kyuss:*

Torsdag

I´m back! Har ni saknat mig eller? Såklart ni har. Jag har varit borta i 4 dagar och jag har aldrig känt mig så naken. Pratat med Jossan och hon har varit i upplösningstillstånd eftersom hon inte har fått läsa min blogg. Jag ber så hemsk mycket om ursäkt men jag faktiskt en bra anledning. Jag har varit hos min morfar, med släkt och allt, draaama draaama säger jag bara. Ni som känner mig väl vet att jag inte har så höga tankar om min morfar men har ändå gått med på att följa med efter timmars tjat från min mor. Men nu när vi har varit där så har min morsa äntligen fattat vilken idiot gubbe hon har till far. Så nu har hon lovat mig att jag aldrig ska behöva träffa honom igen. Tack, äntligen, jag har redan fått utstå nästan 20 år med honom. Nä hon var så jävla förbannad att jag trodde att hon skulle nita gubbjäveln. Tur att min morbror inte hade hunnit komma än då för då tror jag nog att morfar skulle fått stryk.

Men julen kom till morfars hus där med. Kom och gick. Jag fick så mycket fint. Jätte fina strumpor. En super bra kamera. Niemi julboken. Geisha choklad och vad mer? Jo pengar såklart från gudfar. Sängkläder, älskar! Samlar på sånt. Och sen det bästa, ett presentkort på ticnet. Jippi. Ska kolla in vad för konserter som kommer då. Allt väldigt kul. Fick träffa båda kusinerna på julen också, hur kul som helst.

Men nu är jag hemma i pappas hus i Piteå. Här själv eftersom min far är i Peru. Jag tror inte att han vet att jag är här men hur farligt kan det vara. Ska försöka få tag på honom men det är svårt med tidsskillnaderna i sydamerika. Ska kolla upp när jag kan ringa egentligen. Syrran har säkert numret till farmor. Sen att förstå vad de säger. Suck. Jag fattar spanska men hur dom prata...hell no. Deras dialekt. No way!

Men nu mina kära läsare har jag bloggat. The bloggstinator is back. Så var inte oroliga :D Skriver mer senare. Ska se på tv. Har endast haft ettan, tvåan, fyran och sexan att titta på i några dagar. Inte så bra program där kan jag säga. Sen så har jag tandvärk, fuckin visdomstand. Så nu ska jag vila. Men jag skriver sen. Kyss :*

Luleå

Hallå. Är det någon annan än mig som har märkt att ens blogginlägg inte kommer upp? Nu blir jag då irriterad. Ni får fica till det här blogg.se. Men jag är ialla fall i Måttsund utanför Luleå. Hemma hos Birgers föräldrar. SItter vid matbordet nu. Har precis fikat klart. Alltid fika uppe i norrland. Jag förstår varför jag sporta så mycket när jag bodde här upp, det var ju för att man fika så jävulskt mycket. Hehe. Nu plinga det på dörren. Tror att det är morfar som kommer. Japp det är det. Ska bli kul att se honom. Kommer inte ihåg senaste gånger. Han har ju blivit gammal tror jag allt. Men inatt sov jag då dåligt. Sov i samma rum som Mattias och han snarka och pratade i sömnen. Suck. Så jag vaknar massa gånger inatt. Men jag somna i bilen mellan Arvidsjaur och Måttsund. Nu är ialla fall julandan igång, helst när man träffar hela släkten. Men nu snöar det för fullt ute. Snö är likamed en riktig jul. Men jag tror allt att vi ska börja bege oss mot Ängelskträsk, där bor morfar. Får köra försiktigt, har varit fullt med varningar för älg och ren. Men jag undrar när jag kommer hitta en dator igen. Möjligtvis på juldagen när jag ska till pappa i Piteå. Där finns det en dator. Hoppas jag tar mig in, att han har lämnat nyckeln eftersom han är ju i Peru. Men nu ska jag sluta. Vi hörs sen. Kyss :*

Norrland

Sjukt. Jag har typ skickat iväg tre stycken inlägg via mobilen idag till min blogg men det verkar inte som att en enda har tagit sig fram. Men nu har jag hittat en dator hemma hos min gudfar. Jag måste fan köpa en laptop under mellan dagarna :P För jag kan inte hålla mig från att blogga på en hel dag. Jag är en bloggoman. I need rehab. Men nu är jag ialla fall i arvidsjaur. Skit trött också. Ska lägga mig i sängen snart. Men jag kommer att skriva mer imorgon. Eller kanske t.o.m senare ikväll, ifall jag känner mig själv rätt. Men nu ska jag sluta. Jag mår bra. Så ni vet :) Vi hörs sen. Kyss :*

mitt första blogginlägg via mo

MMS

mitt första blogginlägg via mobilen.


Kvällen

Yes nu är det kväll och jag sitter hemma nu med min alldeles egna dator. Snart är denna dagen slut också och imorgon bär det av till norrlandish! Men vad har jag gjort idag? Jag var i skolan. Åt julmat. Fick en jätte fin julklapp av jossan. Sen åkte jag och Jossan in till stan. Hittade min nyårsklänning, förövrigt har Jossan en likadan, så jag är en copycat! Sen fikade vi lite på Bellmans och sen åkte vi till gamla stan. Strosade in på SF bokhandeln. Sen åkte jag hem, efter ett långt farväl till Jossan. Har nu packat hela kvällen. Rymmer inget mer i väskan så julklapparna får vara i en påse samt allt smink och tvättgrejjer som shampoo and shit! Så imorgon bär det av. Ska upp klockan 6. Jippi. Sen är det moooot norrland! Vet inte hur jag kommer kunna blogga. Men det ska fan i mig gå! Ska kolla upp hur jag ska göra..nu faktiskt. Skrivs sen!

Julklapp

Sitter nu i skolan med Jossan framför mig och andra vänner på sida. Idag har jag fått min första julklapp och den är från Joooossaan! :D Fick en skit cool bok. Ska läsa den under lovet. Men nu börjar lektionen tror jag. Men jag skriver mer senare. Jag ska in till staden först, se ifall jag kan hitta en billig klänning. Måste springa nu!

Torsdag

Hej! Är på skolan och sitter vid en dator med fett jobbigt tangentbord. Så jag orkar inte skriva mer nu. Hörs sen <3

Jaja

Jag tar tillbaka det jag skrev tidigare. Eller inte tillbaka. Men personen var taskig. Men jag har coolat ner mig nu. Jag ska inte vara så dum mot personen. Mest för att jag är så snäll. Men ifall det händer igen...dåjävlar...

lugn

Lugna ner mig nu. Måste göra det. Go to my happy place.

Nu är jag lugn...

Jobb

Fy fan helvete rövhåls fan satans gud jag vet inte fler ord som beskriver hur sur jag är. Otrevliga snorunge. Nu blir det så som jag skrev förut, om att de inte respekterar mig på jobbet. Och nu är jag less. Nu är det slut med att jag är snäll. Jag har försökt vara en vän. Nu gäller det bara att säga till personen i frågan. "Jag är inte din vän. Jag har ansvar. Och att du tror att du kan prata så till mig utan att få konsekvenser tror du fel. Asshole!" Kanske inte så men nästan. FY fan va jag är förbannad. Hur länge har du varit här? En månad eller? Fuck you.

Inlämning

Usch. Sitter hemma och pluggar nu. Och jag har kommit till ett stopp. Jag vet absolut inte vad mer jag ska skriva. Känns som att allt som kommer ut är bara skrär. Snart så slänger jag bara ihop något och skickar iväg det. Bara för att få det gjort. Jag har ingen aning om hur det här ska gå. Men vi får se....


12:57

Nu har jag skrivit klar den. Den blev nästan 2½ sida. Mer fick det inte vara. Men hur innehållet blev vet jag inte. Sålänge jag får G så blir jag nöjd. Men nu är den gjord. Jippi. Så nu ska jag slänga mig i duschen och ge mig av. Gud va lättad jag känner mig nu. Vi hörs senare när jag är på jobbet. Kyss :*

Massage

Vad är oddsen? Jag skrev tidigare att min mamma hade bokat massage till mig eftersom jag har så extremt ont i armen och i ryggen. Hon är så snäll. Tror du inte att hon fick ett mail idag där det stod att företaget har avvecklats. Va fan? Kunde dom inte sagt det när hon ringde och bokade. Att de kunde säga typ " ingen idé att ni bokar nu eftersom vi kommer troligen lägga ner på onsdag!" Skulle det vara så svårt att säga? Dumma dumma människor...

Fest

Har ingen en lokal de vill hyra ut till mig när jag fyller 20 den 9e Januari??? Snälla :D

tisdag

Ny dagoch nya tag och Garbo är helt slut. Min rygg håller på att döda mig och min axel är hell. Mamma har bokat in en massage tid till mig på onsdag. Va snäll hon är. Hoppas det hjälper, annars vete tusan vad jag gör! Hörs sen. Skolaaa här kommer jag. Kyss :*

Min Fru

Försökte rita av Jossan till hennes födelsedag. Gick väl sådär. Men det blev en bild ialla fall! :D

Lucia

Jag och Jossan var idag på min systerdotter Isabels luciatåg. Och ja Isabel stavas med ett L eftersom vi är spansktalande. Två LL blir J på spanska. Precis som jag stavar mitt namn med ett L. Tänkte bara säga det! :) Hon var så söt och de kunde jätte många fina låtar. Var så kul att se!

Jossans Party


En bild av mig är allt ni får eftersom jag var så ful på alla andra! :D Men här är bilderna jag tog under kvällens gång. Ska försöka se ifall jag kan finna fler hos andra som var där!

Måndag

Idag så är det en ny dag och en ny dag i skolan. Har jätte ont i nacken och i ryggen. Vill bara hem.  Men inte. Istället ska jag vara närvarande och duktig. Undra vad ajg har för lektion? Måste kolla det. Jag skriver mer sen. Kyss :*


Söndag

Inte skrivit ett skvatt idag. Inge bra. Men det var längesen jag var bakis...och idag var jag bakis. Igår var jag då på Jossans 18 års fest. Det var skit kul tills det att det blev massa bråk. Det hela slutade med att idag har jag fått stå och tvätta bort Jossans ex blod från min tröja. Världens kallabalik utbröt och fönster krossades och allt blev bara hemskt. Men jag orkar ärligt talat inte gå in på det just nu. Vet inte ifall jag kommer göra det. Men sen under kvällens gång så fick jag förstående för vilka sjukt vrickade människor det finns i världen. Det finns människor som har en sådan jävla talang för att ljuga att de kommer på va fan som helst. Det är väl fel på mig som tror på människor antar jag. Jävla idioter världen är fylld med. Men det var faktiskt kul också. Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta, allt med ordet tårta i sig är GOOD! Sen så dansade vi massor, skrattade och fjantade oss. Helt klart super kul. Sen så la jag, Jossan, Narcisa och Aniela i en stor säng tillsammans och somnade. Och idag så har vi varit hela dagen hemma hos Jossan och ätit tårta och tittat på film. Bara mysigt. Men nu är jag ärligt talat helt trött. Ska lägga mig. Men vi hörs sen. Kyss :*

Jossan Fekke


Nu ska jag springa till tåget för att åka till Jossan.
Hann ta lite bilder dock innan. Haha är jag inte fin?

Lördag

Så vad står på listan idag då? Hm. Jag skulle vaknat klockan tio men jag låg och drog mig till klockan elva. Inte bra. Men nu har jag ätit ialla fall. Så jag ska skrapa ihop allt som jag behöver till ikväll. Jag ska ju på Josefines 18 år fest. Hennes sweet 18. Tror att det kommer bli super kul. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Får se. Ska försöka åka förbi min syster före. Att göra mig i ordning där och få hjälp med klädvalet och sen åka därifrån till Jossan. Tror att jag åker hemifrån om en timme för jag behöver bara klä på mig och packa. Sminkar mig och fixar håret där. Kan inte glömma att ta med hårrullar till mitt löshår. Men det blir bra. Oh och min bandana fårjag inte glömma helller :) Men men det ska bli kul. Men jag kommer nog antaligen inte ha mer tid att skriva idag. Vi får se. Men jag kommer vara lite överallt idag. Men annars hörs vi imorgon. Kyss :*

Irriterande

Usch va irriterad jag är nu. Jag skrev tidigare i veckan att jag hade beställt andra boken av Wicked från USA. Idag när min kära vän Jossan var på Science Fiction bokhandlen så fanns den tydligen där. Men varför har det stått på deras hemsida i flera veckor att den inte finns och att den kommer först släppas i Januari? Gud va irriterande det är. Nu har jag lagt ner 170 kr när jag kunde gått och köpt den för 80 kr, utan väntan. Men nu måste jag istället vänta på den, hoppas på att den hinner hit innan fredag. Näää va sur jag blir nu. Dumma bokhandeln!!!

Hairspray

En underbar feelgood film om Tracy Turnblad, spelas av Nikki Blonsky, som växer upp i Baltimore under 60 talet. Om hur segregation av alla möjliga sort påverkar hennes liv. Svart, kort, tjock. En extremt bra film som får en avv börja hoppa omkring inne i vardagsrummet. Bästa med filmen är dock när man få se John Travolta för första gången som Tracys mamma, Edna Turnblad. Man ser direkt att det är han men efter ett tag så glömmer man bort att det faktiskt är en karl som spelar rollen. Super bra gjort Travolta. Ett annat känt ansikte är Zac Efron från Highschool Musical som spelar den hippa och extremt trendiga Link Larkin. Hans ögonblinkningar och höftmoves gör så att, ialla fall jag, glömmer bort att han är en disney stjärna. Mr Goodlooking. Men priset i den här filmen tar Michelle Pfeiffer som spelar Velma von Tussel, ex beautyqueen som vägrar låta någonting ändras. Hon är en bitch och hon passar att spela det. Stor creeds till Queen Latifa som verkligen passade in med henne I´m-a-whole-alot-of-woman attityd! Helt enkelt en jätte bra film som fick mig att le från början till slut. Tummen upp!

Pain, I´m In Pain


Usch va ont jag har i ryggen. Det är inte kul. Ska lägga mig i ett bad och se ifall det hjälper.

London

Mamma och jag i London i februari i år. Gud va kul vi hade. Gud va jag längtar tills det att jag, Narcisa och Jossan åker i februari. Fem dagar av bara London brus och jag får spendera de dagarna med mina två bästa vänner. Gud va kul det kommer bli. Jag vill åka nu! Ska dock gå in på londonmusikaler.se för att se ifall vi kan hitta någon bra musikal att se på. Vi kommer dock att boka där, en sistaminuten biljett då alltså. Men kan inte tiden gå fortare så att vi helt plötsligt står där på skavsta flygplats och ska till att åka. Och sen när vi kommer dit ska tiden gå jätte långsam så att det känns som att vi är där jätte länge. Åhh vill åka nu!

Fredag

Har hunnit gå större delen av dagen nu, men jag skriver ialla fall. Började dagen med att försova mig. Men med något under så kom jag i tid. Tror att Gud hade ett öga på mig idag eftersom när jag låg och halv sov på tåget och bad om att hitta en tia i väskan för att köpa en kaffe blev mina böner besvarade. När jag gick av tåget vid östra stationen så fann jag att de delade ut pepparkakor och kaffe. Tänk så underbart lycklig jag blev. Större delen av dagen gick åt att vara på teatern och träna repliker. Sen begav jag mig mot jobbet. Är helt illsken över att vatten läcker in i mina skor när jag inte lagade dom för så längsedan. Hämtade mina hörlurar på jobbet så jag kunde sitta och lyssna på musik under min resa hem. När jag satt på tåget så hade jag kontakt medmina vänner Karin och Sager. Försökte höra ifall man fick komma på festen hos Emelie ikväll. Var dock försent ute. Synd, skulle vara jätte kul att träffa alla. Men men. Jag ska stället ta det lugnt hemma. Var evighetersen jag tog ett bad och jag tror visst att det är dags. Menar inte att jag aldrig tvättar mig utan att jag oftast tar en dusch. Har börjat läsa Pride and Prejudice av Jane Austen, på engelska såklart. Extremt underhållande att läsa och kan nu förstå varför hon är en sådan omtyckt författare. Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och slö zappa genom kanalerna på TVn. Hör av er. Kyss :*

The Script

Tycker jätte mycket om den här låten. Så pass mycket att jag slutar denna dag med denna. Vi hörs imorgon älsklingar. Kyss :*

Pdol

Linnea Jag och Madde
Linnea la upp den här bilden idag. Den är ju jätte fin.
Ingen aning när jag och Linnea träffa varandra första gången
men små var vi och Madde och jag har känt varandra sen trean grundskolan.
Det är så när man är uppvuxen i en sådan liten stad som Piteå


Battle

Det ska vara min skola alltså. Har ni någonsin haft ett hiphop battle helt plötsligt bryta i erat fik? Jag kan inte räkna alla de gånger det har hänt och det är lika roligt varje gång. Men jag antar att det är effekten av att ha många musik och dansklasser i skolan. Fast jag säger då det, en del ska inte dansa och det finns en sån tjej i vår skola. Att klä av sig, trycka upp börsten, sätta rumpan i vädret och ge pussmunnar åt alla är inte att dansa. Stay away. Det är inte okej. Men alla andra, fy fan va kul det va. Saknar att dansa. Just det, ni vet antagligen inte att Garbo har dansat. Yes i 10 år, allt från jazzdans, balett, hiphop och bugg. Haha. Gamla goda tider. Men det fick gå. Skadade knäna när jag tränade slalom. Men det är kul fortfarande. Men det gör dock ont. Men nu ska jag till lektionen. Hörs sen..

Wicked

Beställde den igår. Skulle gjorde det tidigare eftersom jag läste klart den första boken idag. Satan, nu kan jag ju inte läsa något förän den kommer hem och hur länge kommer inte det ta? Ifall ni inte har läst den första boken, Wicked, Witch and Curse, så rekommenderar jag den stark. En riktig mys bok som man blir glad av och får lite girlpower av den. Fast killar kan också läsa den. Det är helt enkelt en riktigt bra bok. Rekommenderas starkt. Men ja nu får jag helt enkelt hålla mig tills tvåan kommer. Min kära vän Narcisa som är en toppen författare har skickat ett utkast av hennes nya bok till mig så jag ska sätta mig ner med lite te senare ikväll och läsa den. Det kommer nog bli toppen!

Bästa på Blocket

http://www.blocket.se/vi/19434816.htm?ca=11_s

Bästa annonsen jag någonsin läst. Hånar bostadsmarknade i Stockholm. Så jävla bra. Fick ett gott skratt nu. Ni bara måste gå och på länken. Massa tummar upp.

Twilight Druggie

"Twilight"-stjärna i knarkskandal

2008-12-08 11:33
Bildextra: Här röker Kristen Stewart cannabispipa med pojkvännen
  

Här röker Kristen Stewart, 18, cannabispipa tillsammans med pojkvännen Michael Angarano mitt på blanka dagen. Paret sitter barfota på trappan utanför Kristens hem i Los Angeles och tycks inte bry sig det minsta om att de blir fotograferade av paparazzis.  
- Kristen älskar att dela en pipa med sina vänner och tycker inte att det är något fel med det. Det är så de roar sig, säger en insider till News of the world.  

- Kristen är en riktig rockbrud och bryr sig inte ett dugg om vad folk tycker om henne.  

Med sin roll i bioaktuella "Twilight" håller Kristen på att bli en världsstjärna och tillsammans med motspelaren Rob Pattinson är hon en förebild för tusentals unga fans. Och frågan är nu om hon riskerar att mista sin roll i "Twilight"-uppföljaren "New moon" eller om filmbolaget väljer att blunda för hennes allvarliga snedsteg.

AV SEBASTIAN NORDÉN
FOTO ALL OVER PRESS


http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=41058



Oh va kul det var att läsa det här. Jag tycker fan att hon ska mista sin roll i kommande Twilight filmer. (Mest så att jag kan söka till rollen, även ifall jag inte kommer få den kan jag alltid läsa mot Robert. Någon kärleksscen ^^) Men seriöst. Det är tusentals unga tjejer som ser upp till henne också gör hon något dumt som det här. Hoppas för guds skull att ingen tycker det är coolt eftersom de flesta av tjejerna som ser upp till henne är runt 14 år. Men men jag kan nog tro att Kristen får jävligt mycket skit nu, eller jag hoppas att hon får det, både från föräldrar, agent och filmbolag. Eftersom det är verkligen inte okej att göra något sådant. Detta kommer säkert skada hennes karriär eftersom hon är så ung nu, ingen vill jobba med en druggie. Helt enkelt fy skäms på dig Kristen, jävligt dumt drag men du kommer nog inse det själv.  Annars är du bara dum och det får vi verkligen hoppas att du inte är. Stackars flickebarn. Haha men det är jävligt kul på ett sätt också. Att hon gjorde det så synligt. Du är fan dum Kristen. Okej ifall hon är rockbrud, jag är rockbrud, men va fan hon är en riktig dum rockbrud nu. Och för det första sen när blev droger en rockbrud grej för jag är rätt så antidroger. Och ifall hon inte bryr sig om vad andra tycker och säger om henne så är det också bara dumt. Gör va fan du vill Kristen men förvänta dig inga fler jobb, för åter igen, ingen vill arbeta med en drogmissbrukare som kommer med blodsprängda ögon och stinker av gräs. Och vem vet, du röker gräs öppet, undra vad hon göra bakom stängda dörrar då? Tummen ner för dig!

Onsdag

Första inlägget för idag. Sorry för det men jag har inte varit vid någon dator föräns nu. Men nu är jag här ialla fall. Sitter på jobbet igen. Är helt slut. Hade Matte C prov idag och det gick käpp rätt åt helvete! Skulle vara en blessing from God ifall jag fick ett G, tror inte det men men. Jag satt och bad inne på toaletten innan men det kändes inte som han lyssnade. Suck. Jag ser ut som fuck idag igen, men nu vet jag varför. Jag har ju min vecka, den veckan som alla tjejer får. Och då får jag alltid fullt med finnar i hela nyllet. Såååå snart fan ska de vara borta. Sen att mitt foundation är slut hjälper inte riktigt. Men jag har beställt nytt. Jag har beställt I.D smink. The best! Älskar det sminket. Jag kommer inte ha några pengar kvar dock efter att jag har betalat för den...men jag kommer se bra ut ialla fall! :D Men nu ska jag börja jobba på. Jag skriver mer under kvällen. Kyss :*


Jobbisch

Om 10 minuter slutar jag. Sen så beger det sig hem till syster. Gah jag ser hemsk ut. Finnar i hela ansiktet, inge smink,håret är en trollskog! Vad ska man göra? Får hoppas att jag inte träffar på någon som jag är intresserad av. Troligen inte eftersom jag är inte intresserad av någon här. Men tänk....Robert kanske sitter på tunnelbanan. Haha. OH NO då liksom. Men men detta blir alltså mitt sista inlägg för idag. Men jag skriver imorgon. Jag har btw matte C prov imorgon och jag kan ingenting. Eller jag tror ialla fall att jag inte kan något. Jag kommer antagligen få IG. Suck. Men jag får skriva imorgon hur det går helt enkelt. Men nu ska jag börja packa ihop allt och göra mig redo för att gå. Vi hörs imorgon. Godnatt och Kyss :*

Robert Pattinson

Naaaw jag hittade en bild av honom när han var liten. Man ser fan att det är han :)

Black

Ill be your wolfie any day
(Steven Strait ska tydligen vara den ny Jacob Black i New Moon, hoppas det är sant)

Jobbet

Sitter på jobbet nu. Är ansvarig idag, ska vara det imorgon också. Och som vanligt så börjar arbetspasset med strul, strul, strul, strul. Usch jag är så trött. Jag vill hem och sova. Jag vill ha jullov. Jag borde inte klaga. Jag älskar mitt jobb. Jag har ett underbart jobb med underbara chefer. Och jag skriver inte det för att fjäska eftersom mina chefer läser inte min blogg. Men idag är jag trött, finnig, osminkad, oborstad, kall och less. Så då är det ingen bra dag på jobbet. Jag vill ha kakor och varm choklad. Vem vill inte ha det iofs?

Har haft teater idag. Har det varje tisdag, torsdag och fredag ifall ni inte förstått det vid det här laget. Det går framåt. Sakta men säkert. Jag har så grymt mycket att lära mig, mina texter är inte precis av det lätta slaget. Men jag är överlycklig över min roll. Jag spelar Oberon. Hur cool är inte han? Jag är en ond alvgud som har handlangare, en fru och jag får svära extremt mycket. I love it. Det är en extremt rolig roll att spela men samtidigt en väldigt begränsad roll. Jag menar att jag har en sån text att jag måste följa den till punkt och pricka för annars kommer pjäsen inte få rätt riktining. Och mina texter är ju skriven av William Shakespear och ni vet ju hur hans texter kan vara. Inte det lättaste att lära sig. Men vi bilar ju upp till norrland nästa vecka och då kommer vi köra i rätt så många timmar. Och då har jag tänkt läsa massor. Repa in. Tur att jag inte blir åksjuk.

Men nu ska jag ringa till Narcisa. Ska hjälpa henne med hennes CV till mitt arbete. Får hålla tummarna att mina chefer älskar henne lika mycket som jag gör. Hörs sen. Kyss :*

Twilight


Tisdag

Godmorgon people. Även ifall jag la mig tidigt igår så är jag trött. När ska man känna sig utvilad egentligen? Kan någon berätta det för mig för jag vill gärna veta. Sitter ialla fall här nu, nyduschad och pissed. Jag vill inte göra något idag. Jag vill bara lägga mig i sängen och slösova genom hela dagen. Hur skönt skulle inte det vara? Men nej jag måste upp, ha en förläsning i pedagogisk ledarskap. Inte så lockande. Sen så har vi iofs teater. Och det är ju alltid kul. Men just nu vill jag bara ligga kvar i sängen och inte göra något. Men man får sällan som man vill...

God Natt

Kan ni förstå va tidigt jag lägger mig? Ovanligt må jag säga. Men men vi hörs imorgon. Godnatt!


Han är så grymt söt. Undrar ifall han vet att jag tycker det? Grr. Kan inte sluta prata med honom.

Piercing

I fem år har vi varit en. Men nu har jag bestämt mig för att vi inte passar varandra längre. Det känns inte rätt. Så därför har jag beslutat att ta bort dig. No mor näspiercing. Jag tog den när jag nästan femton och nu är jag nästan tjugo. Så alltså nästan fem år. Och jag är absolut en helt annan person än när jag var femton. Absolut inget liknar den jag är idag mot den jag var då. Så därför känns det som att det är dags. Och det känns bra faktiskt. Det är det rätta beslutet gällande mig. Så nu vet alla om mitt "stora" steg mot mognad. Haha. Kanske inte riktigt så men nästan.

Måndag

Ny dag. DEn mest fruktade dagen. Usch fy och blä. Är påklädd och klar nu. Inte redo för att gå ut känns det som. Har på mig polotröja idag. Känner mig riktigt kall, du vet så kall att de känns som att benen är typ råa. Men men jag ska gå och äta min gröt nu ialla fall. Sen så beger det sig. Jag skriver senare under dagen när tid finnes. Mor ropar. Kyss :*

Avslut

Yes nu är en annan dag strax slut. Sen börjar en ny. En av de värsta. En måndag. Suck. Men men ska gå och lägga mig nu. Ska upp om sex och en halv timme. Suck. Inte kul. Vill iofs hinna läsa lite också. Men vi hörs imorgon. Bright and early! Godnatt. Kyss :*

Spending Money


Som lovat så skulle jag lägga upp mina inköp från i fredags och alltså kläderna jag bar på julmiddagen med jobbet. Kommer ni ihåg de vakra skorna jag köpte i torsdags? De passade så bra till dessa kläder. Ska gå och dricka lite te nu. Kyss :*

Countdown


Tillbaka

Nu är jag äntligen hemma igen. Men det har varit en bra dag. Åkte hem till syster och var där. Satt och åt chokladtårta och drack massa kaffe. Mysigt att vara där. Sen så skjutsa mamma mig till Kungenskurva och HeronCity eftersom jag skulle möta upp Jossan där. Vi hämtade ut våra biljetter till bion och insåg då att vi hade runt en halvtimme att ta död på. Så vi gick in i arcaden och spelade dansspelet två gånger. Du vet när man står på en platta med fyra pilar på, en fram, en bak, en åt höger och en åt vänster och sen ska man lyckas synka sina steg mer pilarna som visas på skärmen. Hur kul som helst och jag och Jossan blev helt svettiga. Dags för lite träning va stumpan? Sen så gick vi och köpte varsin popcorn och sen stor läsk så vi kunde ta igen de kalorier vi hade tränat bort. Haha. Sen så blev det film. Tredje gången jag har sett den på bio och andra gången för Jossan. Hur mycket vi än stör oss på filmen så går det inte att hålla sig borta. Han har blivit våran drog. Man är som kär. Man ligger och saknar dom, att se dom. Ni kan ju gissa vilken film jag pratar om.

Söndag

Hallå igen. Usch jag vill inte att helgen ska vara slut. Jag vill bara vara hemma i flera veckor och ta det lugnt. Hur skönt skulle inte det vara?! Underbart. Men nej. Idag ska jag då hem till min syster och fira hennes födelsedag sen så ska jag möta upp Jossan på Heroncity så ska vi gå på bio. Jippi. Det blir kul ^^ Sen så är det hem igen och förbereda sig för en ny vecka av skola och jobb. God Damit! Men men snart lov. Vi hörs senare. Nu ska jag hoppa in i duschen. Kyss :*

Visst är min Josefine vacker? Älskar den här kärringen <3



Bocaseca Man


HAHAHAHAHA


Weekend

Yes nu är helgen snart slut. Det är ju faktiskt söndag just nu. Och jag satt och räkna hur mycket jag har spenderat under helgen så blev jag faktiskt väldigt paff. Jag har ju varit ute både fredag och lördag kväll och endast spenderat 95 kr. Kan ni förstå? Och varje kväll har jag druckit rätt så mycket. Det är fan bra. Haha om ändå varje helg var så. Men men nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite innan jag somnar in. Imorgon ska jag på fika hemma hos syster klockan tre så jag måste vara fräsh och pigg då! Godnatt. Kyss :*

Inflyttningsfest



GARBO ÄR REDO FÖR UTGÅNG!
Yes nu är jag klar. Ska snart in till Åkersberga och möta upp Kir, Fija och Lelle. Sen så ska vi köpa en inflyttningpresent till våran vän Martin som har skaffat sig en lya. Sen så ska vi åka och hämta ölen och sen så ska vi hem till Lelle på lite förfest och sen vidar till inflyttningfesten. Ska bli kul. Ska försöka ta så många bilder som möjligt. Visst är jag fin? Haha. Diggar min webcam sm jag lätt inte använd på över ett år. Sprakelisprak. Kyss :*

Bildmani



Haha tycker det är så kul när man hittar en bild av sig själv som man aldrig tidigare sett flyta omkring ute på nätet. Den här bilden är tagen för snart ett år sen hemma hos Paki och Elina, eller ja när hon bodde där. Det är jag Nattis och Malin på bilden. Lite kul :)


Tidsuppfattning

Haha eftersom det är så mörkt ute så trodde jag att klocka var runt sju men fan va fel jag har. Klockar är ju inte ens fyra. Så jag ska nu ringa till mina kära vänner och se vad som händer ikväll. Kommer nog inte vara ute länge men ut ska man. Som sagt hörs om en timmer eller så! ;)

Uppsats klar

Yes nu har jag skrivit klart min uppstats. Lovar att jag bara kommer få G på den, men den är klar ialla fall. Fan va skönt. Jag tänker absolut inte skriva om den mer utan bara skicka in den. Jag orkar inte. Jag måste fokusera på annat. Men huvudsaken är att jag lämnar in den. Jag har faktiskt tagit upp viktig information och jag har hållit mig till ämnet. De får betygsätta den som de vill men ifall de inte ger mig G så kommer de uppleva HELL ON EARTH! Har även annat att skriva klart och lämna in på måndag. Tillexempel mitt papper om hur mitt projektarbete ska se ut och sen så får jag inte glömma att göra mina inlärningsmål. Icka sa Nicke. Men nu ska jag ta på mig kläder. Sätta på mina extremt snygga kläder och mina extremt snygga skor och åka in till Åkersberga och handla med mor min. Jippi. Hörs om någon timme. Kyss :*

Uppsats

"I Indien och som i många andra länder i världen så ses HIV och Aids som "någon annans problem" och varför ska man engagera sig att hjälpa. Så tycker stor del av Indiens befolkning, tills det att någon i deras familj blir smittad. De som är smittade ses som smutsiga och blir ofta attackerad med slagord och även mer riktiga slag. Familjer avsäger kontakten med den som är drabbad, blir lämnad av sin fru eller make och blir av med jobbet. Det finns fall då HIV eller Aids smittade inte har fått vård på sjukhus, att personalen har vägrat att ta på en smittad i tro att de skulle bli smittade av själva berörningen. Att de smittade har blivit nekade deras sista önskan. Lägg till all denna diskrimination till den faktiska smärtan av viruset så lever de drabbade med en extrem smärta."


En text bit ur min uppsats om HIV och Aids i Indien. Vad tycks?

Musíca



Tycker verkligen om den här låten. Vill bara dansa omkring i mitt rum och vara glad. Hela livet borde vara så.

Systeryster



(Bilden är av syster och hennes två barn)

GRATTIS STORA SYSTER!
Älskar dig massor och du är bäst. :)
Vi ses imorgon så kan vi fika och du ska
få din present. Grattis hjärtat <3

Suck

Jag har varit så inaktiv jag. Inte kul. Men igår var det en stressig dag. Jätte trött drog jag mig till skolan. Var inte alls länge kvar där pågrund av att jag kände att en migrän höll på att växa fram. Tog mig in till city och lämna tillbaka klänninge och kjolen jag har köpt på Gina Tricot. Köpte ett annat linne från Gina Tricot för 99 kr(visar sen) och sen så gick jag till Cheap Monday och köpte ett par snygga svarta jeans med högmidja för 400kr. Sen så åkte jag hem. Direkt efter jag har ätit lunch så gick jag och la mig i sängen. Och såklart så försov jag mig. Sprang upp, duscha, snabbplattning av håret och snabbsminkning av ansiktet. Men jag kom i tid på något mirakulöst sätt ändå. Thank you God. Var där till halv tolv. Sen så var jag så trött och slut så jag åkte hem. Det var skönt att lägga sig i sängen kan jag säga :)

Kommer blogga mer idag eftersom jag kommer säkert sitta hela dagen framför datorn och skriva klart min uppsats. Hörs snart. Kyss :*

Fanskap


Jag är så trött att det inte är okej. Inte okej säger jag!

Slut för dagen

Nu ska jag sova. Jippi. Ny dag imorgon. Ser framemot den. Julfest med jobbet och sen träffa vänner. Yey! Natti Natti :*

Inköp



Detta är mina fina inköp. Har bestämt mig för att lämna tillbaka både kjolen och klänningen.Är inte alls nöjd. Dumt att man känner det nu. Men men tur att man har kvittot. Får se ifall jag hittar något finare när jag är där. Tror att det lutar åt
nya byxor på Cheap Monday bara. Får se, men det får gå snabbt eftersom jag måste vara på vårat huvudkontor kl 18.00 redo för julfest. Älskar mina nya skor hur som helst och boleron/jackan. Helt underbara!





Shopping

Helt crazy dag alltså. Förstå så var jag i skolan. Det gick väl sådär. Var inte den bästa dagen jag har haft kan jag väl säga men men. Åkte sen in till city med Narcisa. Först var vi inne i gamlastan och sprang omkring, dack lite chai. Sen så gick vi till åhlens. Shoppade lite där. Köpte ett par jätte snygga skor på din sko för 400kr. Sen så gick jag till Gina Tricot. Köpte en bolero, en klänning och en kjol. Fast jag tror att jag ska lämna tillbaka klänningen imorgon. Jag ångra mig. Ibland händer det också.

Har faktiskt lyckats julshoppa idag. Två presenter till mamma och en till Edwin. Check! Men nu ska jag äta så jag skriver sen. Ska lägga upp bilder på vad jag har köpt också :)

Ny dag

Massa grejjer att göra. Ingen får störa mig idag. I´m in tha zone. Skriver senare vad jag har gjort. Nu ska jag ha lektion. Aight. Tjingeling!

BTW I LOVE ALEXANDRA FÖR HON LÅNAR UT SIN PLATTISTÅNGIS TILL MIG :)

Telefonsamtal

Jag fick ett samtal från ett undersökningsbolag eller vad det nu heter.  Det var ialla fall angående ens rökvanor och om att vara med i testgrupp. Insåg att samtalet var rätt så roligt så tänkte dra det för er.

Hon: Hej. Mitt namn är XXX och jag jobbar för (något bolag) och vi söker tjejer mellan 20 och 25 som röker prince. Vi vill få ihop en grupp som kommer sitta och disskutera sina rökvanor och vad man tycker om prince. Hur tycker du att det låter?
Jag: Okej. Det låter väl bra.
Hon: Va bra. Du får såklart betalt för tiden du är hos oss.
Jag: Okej det låter ju bra.
Hon: Okej, då ska jag bara ställa lite frågor. Är du mellan 20 och 25 år?
Jag: Ja, jag är 20. (Lögn, jag är 19)
Hon: Röker du prince?
Jag: Ja. (Lögn, röker inte och när jag rökte rökte jag marlboro eller camel)
Hon: Röker du röda prince?
Jag: Ja. (Återigen lögn)
Hon: Röker du vita också?
Jag: Absolut (Lögn och kallar man dom inte för light eller är det bara jag?)
Hon: Hur många röker du per dag?
Jag: 5 till 7 kanske (Lögn, röker inga alls!)
Hon: Inte fler?
Jag: Ja det blir ju lätt fler under helgen! Ialla fall ett pack under utgång. (Iofs rätt så sant, fast inte så många!)
Hon: Va bra. Du låter perfekt. Bla bla bla bla bla.....

Haha jag är så underbart hemsk. Men men. Det hela slutade med att det inte blev av ialla fall eftersom jag skulle jobba den kvällen som de ville att jag skulle komma in. Så jag gav dom numret till min vän Malin som faktiskt röker prince som ett as! Good luck Malin!


Sjukdom

Gud jag är så jävulskt förklyld att det inte är okej. DET ÄR INTE OKEJ. Jag vill inte vara sjuk. Sjuk klär mig inte. Suck. Jag vill inte sitta på jobbet. Jag vill bara komma hem till syster och slänga mig i sängen med panodil, nässpary och näsdukar. Herregud va skönt det skulle vara! Men nej istället sitter jag på jobbet och har ont i huvudet och sitter och försöker vara trevliga mot kunder. Men det fungerar. Det går. Såklart. Jag är positiv!




Filosoferande på högnivå!

Vad ska jag skriva om? Har inte riktigt kommit på något vettigt ATT skriva om. Men skriva gör jag ialla fall. För att ha något att göra. Skriva för att jag tycker om att skriva. Skriva är något som får tiden att gå. Får jobbet att susa förbi och skolan bli lite intressant ialla fall. jag borde skriva en bok. Inte för att jag skulle skriva en bra en utan bara för att skriva. Bara hålla mig upptagen. Alltid ha något att göra. Kunna säga "Jag måste stanna hemma och skriva på min bok" när vänner vill att jag ska dra ut i staden med dom. Men nu får jag faktiskt avsluta mitt skrivande eftersom jag måste ringa. Ringa hela tiden. Minst två hela kvällar per vecka. Det är det jag arbetar med. Det är det jag gör. Jag är en Swedbankare. And I´m proud of it!




Skola

Nu sitter jag vid datorn fast jag egentligen borde skynda mig till skolan. Men men va fan bloggen är väl viktigare :)? Gud va gott jag sov inatt fram tills det att jag vakna av att jag var helt ner kyld. Det var så extremt kallt i mitt rum och jag frös som ett as. Duntäcke my ass, värmde mig inte ju! :( Men men nu är jag här. Ny duschad och påklädd. Ska gå och sminka mig, blåsa håret. Hell no att jag plattar det idag för då blir det bara som igår. Stod och platta håret sen direkt när jag kom ut så lockade det sig eftersom regn fan fuktade mitt hårfan. Så idag blir det curly och inga extension. Ses snart igen. Kyss :*

HOE

Kolla tjejen som försöker röra honom. Oh my lord. Skank!

Natti

Ska sova nu! Ska upp halv nio imorgon. Inte så farligt men men upp ska man. Ska försöka läsa lite innan jag somnar också. Men dagen har varit intressant men har nu kommit till ett slut. Ska absolut inte klaga men det kunde har gått på ett annat sätt. Jag kunde har vunnit på lotto. 75 millioner kronor. Tacka för det. Då lagt ett bud på en lägenhet. Vart vill jag bo? Vad säg som vid medborgarplatsen. En fyra. Ett rum för mig, ett för Narcisa och ett för Jossan. Prima ballerina. Sen investera. Yes. Vad ska jag investera i? Volvo. Jo tjena. Penninmarknads fond går alltid bra. Kan aldrig förlora pengar bara tjäna mer. Vad skulle jag göra näst? Skulle köpa de extremt fina skorna jag såg i helgen för 1200 kr. Skulle köpa ett par i varje färg. Oh ja. Nä 75 millioner skulle inte sitta helt fel må jag säga. Skulle ge min mamma något riktigt fint. Undra ifall man kan köpa diamanten från titanic? Å andra sidan så gillar hon inte diamaneter. Skulle nog betala av alla lånen och köpa en snygg röd bil till henne. Det skulle göra henne glad. Och då är jag glad. Betala av pappas lån också. Syrran och brorsans med. Men sen får det vara. Hur generös tror ni att jag är egentligen? Nu får ni ta och ge er. Godnatt!

Jobbet

Vill nu bara åka hem. Orkar inte vara här med. Inge illat menat kollegor men jag vill hem till sängen. Eller jaaa jag vill duscha sen gå och lägga mig. Så skönt så skönt. Men men inte långt kvar nu.

Swedbank

Nu har min blogg hittat sin väg in på mitt arbete. Så nu måste jag alltså skriva om mina kollegor så att de inte blir ledsna. Inte för att jag egentligen skulle bry mig ifall de blev ledsna men jag måste ju vara en snäll coach. Vilka ska jag skriva om då?

Ramtin är en snäll kille som har en bild av sig själv som bakgrundsbild på sin mobil.
Mattias gör mycket fel men han är söt. Han är snäll och kör mig ofta hem.
Johan är dum och slår mig på min nya tatuering. Han kan iofs vara snäll när han vill vara det.
Sen så finns det Jan då...vad ska man säga om honom. Han är en kille.


Man skulle kunna tro att jag bara arbetar med karlar här men det är inte det fallet. Men dom är dock roligast. Sen så jobbar det iofs inte så värst många tjejer här. Det känns som att det jobbar fler killar. Eller har jag fel? Hur som helst så har jag nu skrivit om mitt jobb och mina kollegor. Varsågod!


Mina läsare

Kan inte alla som läser min blogg skriva en kommentar här så jag får veta vilka ni är och kanske länka till eran blogg så får jag kolla in den? Skulle vara jätte kul. Ser ju att det är väldigt många som är inne på min blogg varje dag så gör er kända. :)


Förhållande

Min arbetskollega frågade precis chans på mig så jag har en booooojfrääänd nu. En hemlig en. Bra att jag skriver det i min blogg va? Vi kommer vara tillsammans for evah and evah and evah and evah and evah and evah and evah and evah and evah. Ingenting kommer skilja på oss.


OH MY LORD SHOT ME!

Bio

Är det bara jag som vill gå se den en tredje gång?

Regn

Ny dag och nya hinder. Jag hade ställt klockan på halv nio. Vaknade och tänkte vara duktig och komma ett bra tag före till skolan. Hör ett bekant ljud. Tittar ut och ser att det spöregnar. Oh lord. Drar ner rullgardinen igen. Vänder mig om. Ställer väckarklockan på halv elva. Lägger mig ner. Släcker och somnar om. Yes så stark är min viljekraft att ta mig till skolan. Men nu är jag ialla fall vaken. Hunnit noppa ögonbrynen och ska precis till att platta manen. Men vi ses i skolan kära vänner :)

Robert

Han har en flickvän och jag håller på att ladda hagelbössan. The Bitch is going down. Jag dör. Hon är snygg också. Snälla gode gud säg att hon är dum och typ faller för ett pucko som Jude Law istället. Pretty Please!

Malin

Malin
Grattis Malin. Hoe´s B 4 Broe´s 4-life
Du och jag fuckface. Älskar dig sötnos.
Jag måste vara den första som ringde och gratta dig.
Så det betyder alltså att jag älskar dig mest :)


(En klassisk bild av Malin. Pilotbrillor, poncho, vantar, cigg och boots!)


Mina vänner

Sitter och tittar på min statestik och kan inte hålla mig från skratt. Hur många gånger per dag läser ni min blogg vänner? Den är uppdaterad så mångar gånger så är det är nästan så att jag måste skriva en gång i timmen för att hålla er nöjda. Jag får helt enkelt skaffa mig en laptop så jag kan uppdatera min blogg vart än jag är. Är jätte kul att se att jag har fått trogna läsare som faktiskt verkar uppskatta mitt skrivande. Lite tragiskt ifall jag sitter här och skriver till ingen annan än mig själv. Älskar att när jag ringde min kära barndomsvän Madeleine och berättade om att jag hade gjort slut med Jesper att hon bara skrattade och sa att hon såklart redan visste det för att hon läser min blogg. Haha jag visste inte ens om att så många av mina vänner känner till den. Men tack så mycket för era fina ord. Tack så mycket för era vackra kommentarer. Vill tack såklart mina favorit läsare Jossan och Narcisa. Jag ska nämna er här så ofta jag kan eftersom ni är riktigt speciella och det måste ni veta <3

Elizabeth- The Golden Age

Såg precis klart filmen Elizabeth- The Golden Age. Den utspelar sig under slutet av 1500 talet då England och Spanien var i ett heligt krig med varandra. Englads drottning Elizabeth I var en trogen protestant som vägrade se England under styret av Vatikanen och Spanien. Spaniens kund Filipe II en trogen katolik som har tagit sig an titeln Guds hantlangare. En väldigt bra film med stark kvinnlig närvaro. Drottningen Elizabeth var en stark kvinna utan behov av en kung vid sin sida och blev därför sedd som en kall härskare. Under filmens gång får man se hur drottningen behandlar sina vänner. Inte alls som hon visar sig utåt utan med väldig kärlek. När hon äntligen hittar en man som fångar hennes intresse så står hon mellan valen att få som hon vill ha det eller verkligen stå för sin kärlek för sina närmaste. Ett underbart kostymdrama vilket håller en fången framför duken i hela två timmar. Cate Blanchett spelar en underbar Elizabeth som visar en kall fast en kärleksfull drottning. Clive Owen, med sitt underbart vackra utseende, spelar en underbart fängsland roll som drottningens kärlek. Absolut en film jag rekommenderar när man känner sig kärleks berövad och behöver se att kvinnan absolut inte behöver en man för att vara mäktig. Fem av fem möjliga stjärnor får denna filmen av mig. Fler kvinnor som Elizabeth behövs.

Skolarbete

Jag är så extremt irriterad på mig själv. Jag sitter och skriver på ett skolarbete som skulle varit inlämnat i fredags och jag kommer verkligen ingen vart. Snart så skickar jag in mitt arbete precis som det är. Det här går inte. Suck jag vet inte vad jag ska göra. Jag har suttit och stirrat på min dator skärm nu i två timmar och inte kommit fram med något vettigt. Jag tror att jag går och göra något att äta nu istället och kommer tillbaka senare för att se ifall jag kan komma på något då. Troligen inte. Suck. I´m screwed!

1 december

Nu skriver jag äntligen. Mrs sjusovare. Jag är faktiskt hemma sjuk idag. Så det är synd om mig. När jag vaknade i morse så snurrade i hela huvudet och när jag satt i duschen, med högsta värmen på, så fick jag inte upp kroppsvärmen. Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk. Jag tycker om att träffa mina vänner. Men men man får oftast det inte som man vill ha det.

Träffade en gammal klasskamrat igår, Maida. Var väldigt trevligt. Alltid kul att prata med henne faktiskt, väldigt lätt att prata med henne. Vi satt och prata om hur det aldrig blir som man har tänkt sig. Satt och pratade om Mustafa, en vän som dog för inte så längesen i en bilolycka. Vem kunde tänka sig det? Han var en rolig, snäll och en underbart bra vän. Man kan aldrig tänka sig att en människa man känner kanske dör. Man ångrar att man inte gjorde vissa saker fast man ångrar det oftast för sent. Jag önskade att jag hade sagt hej till honom oftare. Jag misste en annan vän också i år. Han dog runt påsk tror jag. Calle. Han var en riktig teddybjörn. Jag kommer ihåg hur han såg ut sista gången jag såg honom. Han hade en tophat och en mantel på sig och såg så stilig ut. Jag är så glad att jag kramade honom hejdå för veckan efter var han död. Jag vet inte vad jag skulle göra ifall jag misste mina bästa vänner och  visste att jag inte hade sagt hejdå eller jag älskar dig sista gången vi sågs. Snälla dö inte. Ingen jag känner får dö.

Varför får man alltid sånna här tanke gånger runt julen? Den här tiden ska vara när man visar att man älskar varandra. Men egentligen får den bara omvänd verkan. Istället sitter de flesta och tänker på vad de inte har. Att kanske en viss person inte med en eller till och med bagateller som att man har fortfarande lika lita pengar och är fortfarande singel som förra julen. Julen är så comersiell och livnär sig på att människan tröstshoppar, tröstäter och tröstäter. Eftersom det är extremt många som är själva. Och det finns så många som inte inser vad de har. Vad har hänt med människan egentligen? Varför plågar vi oss själva?


RSS 2.0