Nyår


Fredag

Hej! Jag är extremt trött. Har haft teater idag + att jag har haft prov. Inte alls mitt pigga jag. Dock ska jag ta mig ut ikväll. Ska hem till Linnea i åkersberga med ett antal vänner. Ska sitta och dricka vin och sen så ska vi spela Wii. Kommer nog bli trevligt. Ska bli skönt att hålla mig på hemma plan så jag inte behöver hålla koll på natt bussen.

Jag, Molly, Alexandra, Narcisa, Helima, Klara mfl ska på onsdag åka silja kryssning med Galaxy. Vi har studiedag på torsdag, så vi tar tillfället i akt. Kommer nog bli jätte kul, lite nervös dock. Ni tycker säkert att det är jätte fjantigt men jag börjar fantisera att jag kommer vara jätte full och ramla av båten och hamna i det iskalla vattnet och drunkna. Inte en kul tanke. Har inte åkt ett stort kryssningsfartyg sen jag var 18 tror jag, kanske yngre till och med. Men det kommer säkert gå bra. Ska bli kul att gå ut med människor från skolan. Ska försöka få tag på Jossan så hon också kan följa med!

Nä nu ska jag städa upp lite i mitt rum. Har rena kläder som måste vikas också. Men vi hörs. Kyss :*

Prov Prov Prov

Japp nu sitter jag återigen på jobbet. Tredje dagen på raken. Är lite seg nu men tja jag vill ju tjäna pengar. Älskar att jag kommer få denna lön samma dag som jag flyger ner till London. Jag åker den 25 februari : ) Inte långt kvar nu. Längtar.

Fick ett sms idag från killen i helgen som kladda på mig. Skyllde totalt på att han var full. Men han gjorde bort sig för mycket att jag någonsin vill träffa personen igen. Blir bara äcklad.

Hade Matte C idag. Jag och Narcisa satt bara och skrattade. Inte för att vi hade kul utan för att vi absolut inte förstod något på tavlan. Det såg helt ut som ett annat språk. I´m screwed inför matteprovet vecka 7. Suck suck suck.

Ska dock ha ett prov på fredag. Har inte riktigt pluggat så extremt mycket. Hade ett prov förra fredagen också men då endast på Gnivå. Nu är det på VG och MVG nivå. Men tja jag klarade första provet. Så jag har ialla fall G. Ska testa detta prov på fredag också. Har inget förlora. Jag kanske lyckas!

Men nu ska jag fortsätta att arbeta :) Hörs sen <3

MODELLERING

Ska skicka in ett par bilder till en agentur på torsdag. Hoppas att de gillar mig. Hur tror ni att det kommer gå för mig?


WIHO!

JIPPI! Min boss htitade den på jobbet, så den ligger i säkert förvar i min väska nu. Ifall ni inte förstår vad jag skriver om så är det min älskade sminkväska.

Sitter på jobbet nu dock. Lite stressigt. Tänkte bara skriver det :D


PANIIIIIIIIIK


JAG KAN INTE HITTA MIN SMIIIIINKVÄSKA!!!!
Antingen finns den på gymmet, jobbet eller i Mattias bil.

ÖNSKA

Santa, Tooth fairy, Easter Bunny, somebody!
PLEASE GIVE ME HIM!


Måndag

Idag har jag varit jätte duktig. Jag var på alla lektioner, kom i tid och allt. Sen så har jag varit förbi syster och tagit kaffe och pratat, precis som en duktig lillasyster. Sen så har jag tränat, 15 min på cykeln, 20 min på löpband och sen 20 minuter i bassängen med motstånds sim. Och nu är jag på jobbet. Har ätit nyttigt och inge coka cola! :) En bra dag. Men nu är jag trött och vill hem!

Lördagspatrulleringen

Gah har bara legat hela dagen i sängen. Inte okej. Var ute igår. Först var vi på Broder Tuck och lyssnade på ett band. Har absolut ingen aning om vad dom hette men dom hade en sjukt snygg sångare. Som jag såklart gjorde bort mig framför. Eller inte bort mig men jag stod och pratade med honom. Martin, Elinas pojkvän, presenterade honom för mig och tja prata med honom. Sen så frågade jag ifall han skulle med ut och då sa han nej och sen sa jag bara skulle vara jätte trevligt att träffas igen. Då visade han sitt bröst där det var in tatuerat "DIANA". Ooookej. I get the picture. Kände mig lite bortgjord. Men jag frågade ialla fall! Haha. Aja sen så fick jag veta att "DIANA" hade faktiskt dumpat honom så antigen tyckte han verkligen inte om mig eller så har han inte fattat än. Well well I´ll survive. Sen gjorde jag bort mig ännu mer när alla trodde jag var aspackad. Jag blev bjuden av bartendern på en tequila shot och jag tog den. Not good. Jag tål inte tequila. Så den kom upp direkt. Det spelar ingen roll ifall jag är nykter det kommer upp. Så alla trodde jag var packad. Okej att ni tror det när jag är det men va fan inte när jag är nykter. Fett pinsamt. Gah. Aja vi gick vidare till Klubb Gås. Var helt okej. Träffade en vän där som jag inte träffat på jätte länge, Lisa. Gjorde mitt bästa att hålla mig borta från en fett jobbig kille som helt enkelt inte fattade piken. Var kul att vara med Elina, Annica, Martin och Kir ialla fall. Dom är så snälla. Lite fina bilder blev det ju också. Eller fina och fina ;)

Pattinson




GAH han har klippt sig. Aja han är min älskling ändå ^^
Så här dött är mitt kärleksliv att jag drömmer om någon jag ej kan få!

Sistah

Sitter och lyssnar på : Kapten Röd- Trasig


Kom precis hem. Hur kissnödig som helst! Kastade mig genom dörren och slängde av mig converse. Bästa ever att kissa när man har hållit sig hur länge som helst. Det är ju en bra bit från Kungenskurva till Täljö. Var hos syster igår och idag. Vi hade tänkt att ha en jätte mysig filmkväll igår men det slutade med att vi båda låg och sov i soffan vid halv tio. Så jag var pigg och vaken vid nio. Hur konstigt som helst? Vi åkte ialla fall till IKEA idag. Köpte lite till mor med nada till mig. Iofs så köpte jag en Ed Hardy pärm på COOP. Hur fin som helst. Behövdes!

Nu sitter jag hemma. En lördags kväll och har ingen aning om vad jag ska göra? Var på systemet så jag har ialla fall en öl, en cider, en vin flarra och lite vittvin i tetra. Så I´m good. Men vad ska jag göra då? Ska jag följa med kir och gänger in till staden? Dock är hans rumskompis Dan med så som jag inte tål. Kommer bara sitta och slänga ur mig spydiga kommentarer till honom. Kul att mobbas men inte något jag vill göra en hel kväll. Ska försöka få tag på ElinaQ eller Annica och se vad dom ska göra. Dröm scenariot vore ju ifall Sandra ringde och sa att jag kunde komma till dom. De bor inte så långt borta och ska ha spelkväll med släkten. Låter schysst men jag kanske stör i familjekvällen. Får se får se. Kanske bara stannar hemma? Tja jag ska hoppa i duschen nu ialla fall.

PS. Jag hatar finnar. Inte okej. DS

ARBETE

Jag är så trött. Orkar inte jobba mer. Sitter bara och pratar med kund efter kunde efter kund. Sitter bara och tittar i kors. Vill hem till syster och sova. Sitter och har jätte onte i ryggen. Borde ha massagestol. Fast Swedbank är snåla. Haha. Nä men hur ser ekonomin ut idag egentligen? Pratat med två kunder idag som har blivit varslade. Gud så hemskt att får det. Att få veta att man ska bli av med jobbet. Jag hoppas verkligen inte att något sådant händer mig eller mina kollegor. Tror dock inte det. Ska fortsätta och prata med kund efter kund efter kund nu. Slutar dock om en halvtimme. Yay!


TWILIGHT MANIA


mitt första blogginlägg via mobilen.
Är du ett Twilight Saga freak precis som jag? Har du läst böckerna långt innan filmen kom precis som jag? Har du faktiskt läst dom på engelska och uppskattat dom mycket mer precis som jag? Var du på förhands premiären av Twilight filmen 5 dagar innan den offentliga premiären precis som jag? Har du en affisch av Robert Pattinsom och Kirsten Stewart hängandes i ditt rum precis som jag? Har du samlar boxen beställt från USA precis som jag? Har du soundtracket precis som jag? Har du läst Midnight Sun på nätet precis som jag? Drömer du drömar om Alice, Jasper, Bella, Edward, Jacob, Carlisle, Emmett och Rosalie precis som jag?

Då vet jag en blogg som du kommer tycka om, precis som jag! :)

TWILIGHTNEWS
 


Insomnia

Något som alla behöver varenda dag. Men endå så verkar jag hålla mig på låg nivå gällande sömn. Jag har extremt svårt att somna och jag somnar oftast utav utmattning. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Detta är så extremt jobbigt. Jag kan gå och lägga mig klockan tio och var super trött. Men direkt när huvudet nuddar kudden så blir jag rastlös och ligger vaken till halv ett. Jag vet inte vad det är med mig. Det är mina nerver. Jag har aldrig sovit så dåligt som jag sover nu. Fast iofs när jag väl somnar så somnar jag som en stock men det handlar om att faktiskt somna in. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har haft så här sen i höstas. Jag är helt matt, jag är helt slut. Jag kanske behöver någon hjälp. Eller?

Button

The Curious Case of Benjamin Button. Såg precis klart den. Är helt tagen. Hur underbar som helst. Så extremt bra och även ifall jag inte kan sätta fingret på det så gav den ett så bra budskap. Jag är helt frälst. Brad Pitt som Benjamin Button var helt otrolig. Hela handligen är att Benjamin föds gammal. Han föds med skrynklig hud, med MS, dålig syn och hörsel. Alla trodde att han skulle dö men istället så blir han yngre. Blir inte äldre utan han blir yngre. Det är som är så extremt bra gjort i filmen är att det verkligen ser ut som honom. Det ser ut som Benjamin/Brad när han ser ut som 70 och det ser ut som han när han ser ut att vara 10. Det är så extremt häftigt. En väldigt sorglig film är det också. Jag brukar alltid gråta till filmer men till den här grät jag inte. Den var inte sorglig på det sättet. Utan mer på sättet att jag tror jag höll andan genom hela filmen. Jag har aldrig sett en film som denna och den var så extremt fin. Cate Blanchett som Daisy är också helt underbar, genom hela filmen får han se hur Benjamin och Daisy traslar till det och får det att fungerar. En så fin kärleks historia som håller från första sekund till sista. Att någonstans i mitten av deras liv så ser de ut som de faktiskt är lika gamla. Inte så det ser ut som en gammal gubbe med en ung tjej och inte som en kvinna med en pojke. En film som måste. Bästa filmen jag har sett på...ja jag vet inte. Jag har aldrig sett en film som denna. Kommer bara på bra saker att säga om den. Så fin.

FRANSK BULLDOG



JAG VILL HA EN FRANSK BULLDOG! AWWWWW!

BRAT VS ALLTERNATIV

Idag känner jag mig nästan helt frisk. Tänka sig. Har bara som en förkyldning nu, ingen feber, muskelvärk eller illamående. Ska dock hålla mig inne hela helgen. Så gott som, vill gärna ta en fika med en tjejkompis imorgon. Får se hur det går eftersom hon har själv legat med detta.

Satt och reflekterade över rika och fattiga i sverige. Man ser de rika, eller ja de som har råd att köpa mer saker (för pappas pengar), varje dag. De har tagit sig an en stil, bratstilen. Att man känner lukten av pengar när man passerar dom. Men jag då? Vad är jag? Jag har haft många namn. Rockare är väl den man får höra nästan dagligen. Men jag är väl inte fattig? Är man automatisk sedd som en fattigperson när man inte är en brat? Nej det tror jag verkligen inte. Utan man är sedd som allternativ va? Jag är allternativ då tydligen. Äger inga kläder som har märket Gucci eller Dior och jag har inte ett kort som är kopplat till pappaskonto. Men samtidigt så har jag ju pengar. Jag arbetar. Jag har en ny kamera, en ny ipod, ny mobil, nya kläder, råd att åka utomlands. Jag blir så förvirrad. Riktiga rebell allternativa människor skulle spotta mig i ansiktet och trampa på min älskar nya ipod. Men jag har också vänner som är som mig som faktiskt har ett kort från deras föräldrar. Shit nu blir jag riktigt förvirrad. Hur ska vi kunna skilja på varandra? Herregud vi kan ju absolut inte umgås. Vi ska ju hata varandra och prata skit om varandra ifall vi råkar hamna på samma fest. Detta är illa. Vi kanske borde ha märken på oss? Som under andra världskriget. Vi allternativa kan ha på oss gröna hattar medans bratsen kan ha guld hårspännen. Men är det rätt också? Lika bra att vi börjar ta död på varandra! Allt kan gå till överdrift va? Vi borde ta hand om varandra och inte snacka skit. Hjälpa varandra till det bättre. Som när jag gav min handkräm till en brat som satt bredvid mig i tunnelbanan, hon var ledsen. Jag var snäll! Men till och med jag kallar alla saker, brats och allternativa. Vi måste börja ta bort etiketterna. Men de har funnits i så många årtioenden. Hur ska man börja?

Nu har jag tänkt nog mycket för en dag. Hehe. Ska nog gå och läsa i min bok lite. Hörs <3

Universitet

Hallå där igen. Jag är sjuk. Still. Inge kul. Man skulle tro att febern skulle försvinna efter ett tag...men nej. Har fortfarande feber. Det är så sjukt drygt eftersom man blir så fort trött. Jag var tvungen sova en timme för att orka göra mat och sen var jag tvungen att sova en timme till för att orka se på tv. Inte okej.

Men idag har jag ialla fall lyckat skicka iväg min ansökan till universiteten Edingburg och Aberystwyth. Så det är bara att hålla tummarna. Jag vill verkligen komma in. Det skulle vara så sjukt kollat att flytta till stor brittanien, starta ett helt nytt liv där. Men såklart vill jag ju ha med mig lite vänner också. Men ifall jag kommer in så flyger jag min kos från kalla Sverige.

Vi i familjen (jag, mamma, birger) fick idag ett mail av en nära vän. Stod kort och gått att han har en sak att berätta och att han har velat göra det i två år och hoppas att vi skulle ta det okej. Han är homosexuell. Och att han hoppades att vi inte skulle ta avstånd. Haalllå! Vi ta avstånd? Vi bryr oss inte. Samma gamla vanliga nära vän fortfarande. Super kul att han har kommit ut nu och man blir bara glad att han har lyckats finna kraften att berätta det. More power to ya!

Men nu ska jag ladda ner lite....nej "köpa" lite skivor från nätet eftersom jag har fått min nya ipod. Yeah! Fick den av mamma, pappa, birger, syrran och hennes familj. Hur snygg som helst är den. Det är den nya nano 16 gb och den är liiila! Hur liten och söt som helst. I love it. Vill bli frisk så jag kan sitta på tåget och lyssna på musik :D

Absent Minded

HOLLA! Jag är tillbaka. Kunde inte hålla mig borta länge men va fan. Det är bättre nu. Inte för att det är bättre med mig. Jag har influensan. Tack så mycket. Precis denna månaden som jag behöver arbeta som mest för att få mycket pengar att spendera i London. Så jag tror att jag får ta mig an extra pass nästa vecka på jobbet. Men men sånt man får göra ifall man är shopaholic.

Ja jag fyllde 20 i fredags. Så alla mina kära älskade vänner var där och det var så kul. Jag gjorde också kvällen mycket roligare när jag lyckades sätta mig på min tårta. Haha. Nu kan jag skratta åt det, men tro mig, just då var jag förbannad. Vi var alla ute på krogen Sjätte Tunnan i gamla stan. Hur trevligt som helst och jag fick jätte fina presenter.

På torsdag är det sista ansökningsdagen till de universitet jag vill gå på. Så just nu har jag bara mitt personliga brev kvar att skriva. Det jobbigaste. Hur ska jag sälja mig själv? Det går trögt. Tro mig. Jag vill inte slarva och jag måste stava helt korrekt. Engelska har alltid varit min starka sida men nu när det handlar om min framtid så stelnar jag. Men jag måste ta mig en sup, slappna av och bara låta fingrarna dansa över tangentbordet. Kommer nog gå!

Men nu har jag skrivit ett inlägg ialla fall. Tror inte att jag kommer skriva riktigt så ofta som jag gjorde förut. Inte sex inlägg per dag. Men jag ska ialla fall göra mitt bästa att skriva något trevligt varje dag. Så nu avslutar jag inlägget med ett  foto av mig på min födelsedag när alla står och sjunger för mig. Kyss :*

Nyårs dagen

Nu sitter jag här igen. Och jag har egentligen ingen lust att skriva. Mest för att jag har ett stukat finger så det gör ju lite ont att skriva som du säkert kan förstå. Men jag tror ärligt talat att jag ska sluta blogga. Det är inte kul längre. Det är ett måste. Så jag får hålla mig så pass länge att jag börjar sakna det hela. Men jag kommer finnas här endå. Gott nytt år alla och hoppas att erat nyår blev bättre än mitt! Kyss <3

RSS 2.0