Hur?

Vad ska man göra för att få sin blogg mer läst? I dagens läge så läse det mellan 12-30 personer min blogg varje dag. men jag vill komma upp i högre siffror. JAG ÄR GIRIG! Förstår dock varför ingen är så intresserad av att läsa. Hur intressant kan en människa som jag vara? Jag är ju inte precis någon BlondinBella som bloggar om hur hon super sig full på alla Stockholmskrogar långt innan hon var 18. Och jag kan ju inte ha en Gayblogg eftersom jag ej är GAY! Suck...Äh strunta i mig. Jag är trött. MatteC suger musten ur mig helt enkelt. Ska lägga mig på sängen och läsa lite ur min älskade bok istället.

Vi får höras senare. Eller jag kanske bara ska sluta blogga helt eftersom vem skriver jag till egentligen. Ska man skriva till sig själv? Näää boring. Det är ju som att prata med sig själv och så sjuk är jag inte! :P

Mat

Dags att äta lite. Let´s go nyttig med lite havregrynsgröt! :)

Tudeluedi

Tjabba tjena hallå. En ny dag. Och jag är vaken innan kl ett. Hell yeah. Jag har t.o.m duschat! Så nu ska jag då klä på mig och sätta mig med min mattebok och förhoppningsvist kunna något. Sen får vi se vad jag hittar på. Ska försöka övertala Jossan att komma hem till mig och äta middag. Skulle vara kul med lite sällskap :)

C U LATER ^^

Dygnsrytm

Jag vänder helt och håller på dygnet när jag är ledig. Inte bra inte bra. Måste ändra på det. Men det är så mycket skönare att vara vaken på natten. Men jag vill ju hinna göra saker på dagen. Jag vill tex åka till Täby Centrum imorgon. Sitta och plugga men nej istället sitter jag uppe nästan hela natten och sover bort halva dagen. Suck. What to do?


Hursom helst så såg jag denna film idag, The Love Guru. Den var inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara eftersom jag är ett stort fan utav Mike Myers men den fungerade väl. Det är en film som man ska se med sina vänner antar jag. Inte så rolig när man ligger själv i sängen. Men till en tjejkväll kan jag absolut se den.

Vinyl

Oh nu har jag hittat bilder från när jag och vännerna var på Vinyl festen på Annexet Globen. Skit kul! Var även den sista kvällen jag och Jesper var ute som ett par. :/
(Måste läsa alla kommentarerna på bilderna)
Dags för att beställaFett mycke mat!Jag och Malin håller på att sprängas av alla mat!Mamma och BirgerKuligt sällskap :)Haha Sandra och Keith är utmobbade vid ett eget bordVi är fett heta...not!Malin och KeithJag(mitt afro) och JesperI tunnelbananLika envisa båda två!Jag och Malin är så vackra...innombords!Jag och Malin leker tuffa gangstazzzJag Malin och Jesper @ vinyl festen!Livebandet med de enorma pungarna!Birger och Mamma är party!AHAHA det är Björn och Maria också, Erik ser bara tråkig ut! ^^Ser ni hur vacker Malin är i bakgrunden och hur fan ser jag ut? Mamma ser snygg ut som vanligt!Fan va het Malin är där nere i hörnet!Edwin är hårdrock när han lånar Malins hår!

Trött på spökandet

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva idag! Men jag har varit helt slut. Har försökt vara vaken men direkt jag satte mig ner så somnade jag. Hade iofs en rätt så jobbig dag.

Ni som känner mig vet hur mitt hus är. Det spökar. De som har sovit här har upplevt något konstigt på något vis. Men jag har blivit van. Jag går omkring på kvällarna och säger låt mig vara om och om igen. Så ifall ni går förbi mitt hus och hör mig hålla på sådär är det inte för att jag är galen. Jag intalar mig att det hjälper helt enkelt.

Första gången jag märkte av något konkret. Förutom hostningar från hallen och fotsteg då. Det var i våras. Hade precis lagt mig i sängen och låg och blundade. Av någon anledning så öppnade jag ögonen och då såg jag en genomskinlig vit hand en decimeter framför mitt ansikte. Jag skrek och jag lovar jag hoppade bak en meter i luften. Snabb reaktions förmåga. Ända sen dess så har jag svårt att sova utan något som helst ljus. Så jag är en av dom som har en liten lampa, i mitt fall under sängen, när jag ska sova.

Men som sagt det var ju rätt så många månader sen det hände och jag har bara hört små saker sen dess. Men inatt var det inte kul. Jag kom in i mitt sovrum efter halv 2 och det var svin kallt. Det var ungfär som att det kom ånga från min mun när jag andades ut. Jag kröp ner i sängen och min säng står mot elementet. Så jag kröp ihop mot elementet, ryggen mot den. Skulle just till att somna så blir jag puttad med en enorm kraft bort från elementet. Jag blev helt chockad. Skrek inte. Det var extremt kallt i rummet men jag fick helt enkelt inte ligga mot elementet. Så jag låg och frös och somna till slut av utmattning. Yes så det var min natt. Vaknade flera gånger under natten eftersom jag aldrig kunde bli varm. Vad ska man göra liksom?

Hejsan Svejsan

Ny dag....Idag också! :)
Var hos Angelica igår. Det var ju trevligt att träffa många från klassen fast det var ju verkligen ingen fest. Så jag och Narcisa stack lite tidigare i hopp om att hinna ta en öl innan puben vid Tekniska Högskolan stängde. Men vi kom 5 minuter för sent. Så jag var lite bitter ja, hade verkligen suktat efter en kall öl. Men nej. Aja jag sparade pengar!

Såg imorse det 8e avsnittet av True Blood. Så jävla bra. Ifall ni inte har börjat se det än så är det banne mig dags! Längtar till på söndag när man kan få tag på det 9e avsnittet. Spännande spännande.

Aja ska äta lite nu. Inte ätit något än. Hörs sen.

Uppdatering

Har färgat håret nu. Blev jätte nöjd. Missade dock några slingor eftersom jag har så långt hår. Jag är så snål alltid så jag tror att kan klara mig på ett paket färg när jag såklart behöver två. Men jag får väl gå och köpa ett till. Det var ju inte farligt dyrt. Första gången jag använder mig av HM´s hårfärg, har för mig att det bara kostade 54kr. Mycket billigare än de flesta andra färger. Jag lovar att nu kommer det stå i metro att HM´s hårfärg är gjord utav babianbajs. Just my luck!

Sitter i en av mina nya toppar från Gina Tricot. Jag har faktiskt förut haft väldigt svårt att handla på Gina Tricot. Oftast eftersom det är så extremt många människor inne på den affären och man måste armbåga sig fram till det man vill ha. För det andra så hittar jag aldrig något där när jag är själv tycker jag. Har funnit mig i för många tillfällen när jag har frågat någon vän vart dom har köpt din extremt fina tröja att de säger Gina Tricot. Så jag har helt enkelt börjat ta det lugnt när jag går in där. Verkligen gå igenom allt tills det att jag hittar det jag gillar. Gina Tricot har ju sjukt fina t-shirts med massa coola tryck för bara 99kr. Jag älskar ju att bara ha på mig t-shirt och jeans så dom passar jätte bra för mig.
Två av de t-shirts jag köpte på Gina Tricot
Ska ialla fall till min vän Angelica ikväll. Hon bor vid medborgar platsen och ska ha en lite halloween fest. Tänkte köra nyktert men det kommer ialla fall vara kul att träffa alla ens vänner. Det är tänkt att alla ska vara utklädda men jag har verkligen inte att klä ut mig till. Jag har en lite snygg ögonmask som jag kan ha på mig ifall det verkligen är så att alla måste vara utklädda. Ska ta med mig min kamera och fota massor. Så ni får se ;) Man ska ju föreviga dessa ögonblick eftersom vi har inte länge kvar i skolan tillsammans.

Måste gå in på payson nu. Har köpt två grejer från Tradera som jag måste få hem snart. Köpt I.D mineral veil plus en borste till den. Mitt puder är helt slut och jag ser inte rätt ut utan den på. Så den måste jag få hem!

Hårfärg

Once you go black, you never go back



Eller något sådant! Ska ialla fall färga mitt hår svart nu :)

Godmorgon

Yes nu är jag vaken. Ska lägga mig i sängen med min yoghurt och knäckebrödmacka och se på lite Grey´s. Sen så måste jag fortsätta att se på True Blood. Jag tror dock inte att jag ska jobba idag. Måste plugga rejält. Ska sätta ihop ett plugg gäng. Eller ja ialla fall försöka! Men men vi hörs senare med mer info :)

En ny dag antar jag

Är hemma nu. Eller ja jag har varit det ett tag. Har suttit framför TVn och zappat. Helt slut är jag nu iofs. Ska se ifall jag ska jobba imorgon. Helst så skulle jag vilja vara hemma och ha en rejäl städning av mitt rum. Kanske t.o.m möblera om. Det är skönt att få lite gjort hemma helt enkelt. Sen så behöver jag verkligen tid att sitta framför matte boken. Måste konsentrera mig! Hur som helst så är jag uppskriven på att jobba. Men ifall de inte behöver mig som ansvarig så tror jag inte att jag åker in.

Ska försöka hitta det nyaste avsnittet av True Blood, eller ja en bra version av den helt enkelt. Ifall jag inte hittar någon viewable fort så ska jag titta på Grey´s Anatomy. Har börjat se från säsong ett, så just ligger jag på säsong två. Kul att gå tillbaka, många skratt kan jag säga. Ska gå in på cdon också och beställa några skivor. Längesen jag köpte några bra album, dags att fylla på min samling. Har du något tips på en bra CD?

Vi hörs senare.
Take Care!

Matte C

Shit shit shit! Jag har så sjukt mycket att göra i matte. Undrar ifall jag ska ta ledigt från jobbet imorgon. Jag måste verkligen plugga. Jag suger ju på matte. Varför tog jag det? Dumma mamma röst i huvudet! Allt är mammas fel helt enkelt! Skulle tagit något lätt. Som typ körsång B. Men när jag var tvungen vara duktig, mammas lilla flicka och lyda henne! Suck. Men men jag måste då verkligen plugga, eftersom jag suger på det. Jag borde ha en bra hjälp lärare! Kan någon hjälpa mig?

Jobba Jobba Jobba

Sitter på jobbet. Usch det går inte bra idag. Vill bara hem. Hem och sova! Kan någon komma och ta mitt skift istället? Snälla någon? Jag ger dig en kram och varm choklad!

Aniela

Min kompis Aniela ska operera sig imorgon för sina halsmandlar. Själv gjorde jag det för ungefär 1 år sedan. En av de hemskaste sakerna jag har gjort. Iofs så är jag inte sjuk varje månad nu utan istället typ en gång i halv året. Ta i trä! Jag har ju sparat in multum på alverdon kan jag ju säga. Men hur som helst så var det en väldigt smärtsam operation. Så jag vill helt enkelt säga Good Luck till Aniela. Det är smärtsamt fast värt det!

Jag kommer förbi med glass gumman. Jag lovar du kommer lessna på glass!

Alltså?

Jag förstår inte. Jag gick och la mig runt tolv igår och jag vaknade upp på ett sådant hemskt sätt. Min syster har ju en bebis på 6 månader, Gabriel. OCH HAN HAR ETT SÅDANT HEMSKT SKRIK! Det låter som att någon drar med naglar på en svarttavla. Det är hemskt! Jag vrider mig av smärta! Unge alltså. Jag älskar honom men herregud, det är svårt att älska honom efter att blivit väckt så där!

Skärholmen

Idag har jag varit med min bästaste Elina i skärholmen och shoppat. Meningen med det hela var att hitta en jacka till henne men inte det. Vi kollade överallt. Högt som lågt. Men inget. Sen så är hon ju rätt kräsen ;) Men nä man ska inte köpa något man är helt säker på, för då kommer man ju helt enkelt inte använda den! Men jag shoppade då loss. Jag köpte en munjacka och ett par jeans från cubus. Sen så köpte jag tre t-shirts med massa coola tryck på Gina Tricot. Köpte svart hårfärg på HM och sen så åt vi Sushiii. Älskar sushi! Så gott, muuuums! Drack en jätte stor kaffe också så jag sprang omkring super kissnödig ett tag. Men det var helt enkelt en väldig rolig dag med en underbar Elina! :)

Underbara

Bara en sista sak:



Längtar efter kärlekens första kyss


Snart så

Nu är det bara 5 minuter kvar av mitt pass. Fast jag kommer ju dock få sitta kvar och arbeta eftersom jag är coach ikväll. Men mina små arbetar kommer ju såklart få gå hem. Suck. Men men.

Jag kommer inte ha tillgång till en dator hemma oss syster men jag skriver imorgon när jag har tid. Ska ut och shoppa med ElinaQ och äta suuushi! Mums va gott! Men vi hörs imorgon.

Tjingeling

Ojdå

Det slog mig precis. Jag är singel. Jag gjorde slut med min pojkvän. Shit.

Undra när man blir kär nästa gång?

Lagomt Irriterad

Jag är ju som jag tidigare skrivit ansvarig över min avdelning vid olika tillfällen. När mina chefer inte kan helt enkelt så går jag in som coach! Men mina kollegor tar det inte seriöst. De ser mig ju fortfarande som en av dem och visst det är väl okej till en viss gräns. Men när de inte lyssnar på mig, när de går runt mig och frågar andra bara för att de inte tror att jag kan. Jag kan allt. Jag har tagit prov för att kunna det här. Jag har gått en utbildning som dom inte har gjort. Så ifall jag säger en sak och sen så går dom till någon annan ansvarig på en annan avdelning så kommer de få precis samma svar. Men det förstår dom inte. OCH det blir jag sjukt irriterad på. Bara för att jag är ung. Jag är yngre än de flesta här. Bara för att ju studerar, är tatuerad, piercad och har en viss klädstil så betyder det inte att jag inte kan göra mitt arbete. Tvärtom, jag vill ju bevisa att även ifall jag ser ut som jag gör så är jag jävligt smart och kan mitt arbete. Men nej. Istället så lyssnar dom inte på mig. Och jag vill inte ringa till mina chefer och säga det. Låter som att jag ringer till mamma då. Suck jag är frustrerad! Vad ska jag göra?

Förlåt

Ja som ni säkert har förstått så har jag inte haft tillgång under en tid till en dator. Eller jo jag kunde ha satt mig vid Narcisas dator och skrivit fast det ser jag som lite oförskämt! Men ialla fall jag har varit hemma hos Narcisa, ätit jätte god mat, spelat kort och sett på all True Blood avsnitt som finns. Åh jag är helt frälst av denna serie! Måste ses ^^,

Just nu sitter jag på jobbet. Är ansvarig över min avdelning ikväll. Har blivit det rätt ofta. Klagar iofs inte, mer lön. Sen så får jag andra arbetsuppgifter än de samma gamla vanliga som jag har gjort nu i ungefär två år.

Var på Go Study idag, dom som ska hjälpa mig när jag ska söka till min älskade skola i Australien. Gud vad jag längtar tills att åka dit. Då måste jag göra om bloggen lite. "Garbo goes down under!" hur låter det? haha. Tänka att jag kommer få studera historia. Så kul. Har alltid varit intresserad av det. Jag vill jag vill jag vill dit nu. Satt och pratade om hur mycket jag kommer ha i studielån efter tre år på universitet. Ungefär en kvarts miljon kommer jag ha. Men jag ser det som en investering som antingen kan gå bra eller dålig. Ifall jag kommer kunna arbeta med det som jag har abitionen att arbeta med så kommer jag vara lycklig och kommer kunna betala av mitt lån. Annars så har jag ju ändå en utbildning från en av världens bästa universitet, som är bara en merit i sig, Men jag kommer vara grym på det. Så en liten bagatell som pengar ska inte stå mellan mig och mitt eviga intresse för historia. Punkt slut! :) Sen så kommer jag ju spela på lotto varje vecka och vinna 175 miljoner kr. Då kommer ju mitt lån inte vara något som helst problem. Mohaha.

En tjej måste väl få drömma? ;)

Gnesta

Nu bär det av. Ska tåget som går halv 3. Haha får se hur länge det tar innan jag kommer fram. Men fram kommer jag väl, antar jag :S

Hur som helst så vet jag inte när jag kommer ha chans att komma till en dator så vi får se när nästa inlägg blir av. Känner mig fett skejtig idag. Har på mig mina bagy jeans, en randig cardigan och har snelugg och lång fläta (kanske för att jag har långt hår!?). Nä ska försöka ta bild på mig så får ni se :)

Hörs sen då kanske. Peace out!

Satan

VA dum jag känner mig nu! Råkad radera två kommentarer jag fick! Dmmma dumma jag!

Näsan

Min näsa känns jätte konstig. Känns som att jag bloder näs blod men det är ju inget blod. Den hettar och allt. What the f? Dumma dumma dumma näsa :P

Tågluffa

Jag har alltid älskat att resa. Bott i USA. Varit runt i hela Spanien. Varit till Marocko och England. Rest omkring i Italien. Jag älskar att resa helt enkelt. Igår satt då jag och Narcisa och prata om Interail kort. Gud va kul det skulle vara. Åka till länder som Rumänien, Ungern och sen till Bosnien för att träffa Narcisas släkt. Resa omkring i norra Grekland och sedan till Kroatien. Åka över Frankrike, till Amsterdam och se vad det är som är så populärt med det stället förutom för alla knarkare. Åka över till England och kanske t.o.m ta sig över till Irland. Gud så underbart. Jag tror inte att en månad skulle räcka för mig. Jag skulle vilja vara borta i två månader så jag verkligen få se allt jag vill se! Jag vill åka nu. Åka bort från tråkiga, sammma gamla vanliga och absolut inge intressanta Stockholm. Första anhalt Danmark och sen vidare. Äventyret här kommer vi!
Men nej, måste arbeta och plugga, inge kul. Bara vara seriös. Men snart så kommer sommaren och then it´s bye bye Sweden and hello world!


A New Day

Yes nu har jag vaknat. Ställde dock klockan på halv 12 men nu när jag ser på min dators klocka så måste jag gått upp halv 11. Så jag har helt enkelt missat det faktum att vi ställer om klockan idag, eller ja inatt. Vi fick tillbaka våran timme. Tack så mycket.

Idag ska jag då till Narcisa. Måste hinna ladda ner lite True Blood avsnitt innan jag åker. Jag är som besatt. Även ifall de har sex hela tiden, dricker hela tiden och tar knark rätt ofta så älskar jag storyn. Yes box I DO!

Nu är min tatuering inte så svullen längre. Tack o lov. Fast jag kan ändå inte ligga på min arm som är lite irriterande eftersom nu kan jag endast ligga på höger sida eller på magen. Men men det är lite sött att ligga på magen! :)


Frukost tajm. Hörs sen.

En tanke

Inte riktigt lagt mig än men tänkte avsluta det hela. Eller jag påbörja det hela eftersom det är efter tolv med ett litet citat.


Många människor försummar den lilla lyckan
medan de väntar på den stora
Pearl S. Buck



Jag smet ifrån mina vänner

Här sitter jag, sisådär 1 på natten och har fått kommentarer om hur bra min blogg är. Vad glad man blir då! Jag sitter och ler som ett litet barn.

Har jätte ont i armen. Inte vid tatueringen liksom, utan i benet. Förstår du? Men men jag är van antar jag. No pain, no gain. Sitter och smörjer in den hela tiden. Vill absolut inte att den ska bli torr. Ifall ni inte visste det så ifall tatueringen blir torr så spricker skorporna och färgen smetas ut. Och då blir det ju verkligen inte någon fin tatuering. Smörja smörja smörja.

Imorgon ska jag till Narcisa. Min älskade vän i Gnesta. Attans att vi bor så långt ifrån varandra. Satt inne på sl.se precis för att se när jag behövde åka. Ifall jag åker kl 15 så är jag framme kl 18. Hur länge är inte det liksom? Tre timmar. Jaja men man får ha sin fina lilla bok med sig och iPoden full laddad så man överlever.

Kände mig lite taskig tidigare ikväll. Jag smet ifrån mina vänner när vi var påväg in till stan. Vi satt alla hemma hos Leonie och hade det trevligt. Drack öl och åt pizza. Och såklart så stod Fija framför singstar och dansade. Sen så ville alla att jag skulle med in till Medusa, även ifall jag klart och tydligt har sagt att jag inte ville in. Jag blir så irriterad ibland. Bara för att jag har gjort slut med min kille betyder det inte automatiskt att jag vill ut, supa skallen av mig och hoppa i säng med första bästa kille. Tror inte inte möjligtvis att jag också måste läka? Att kanske jag har svårt att släppa taget? Jag vet att jag sätter upp en stark fasad om att med mig är det okej. Jag vill helt enkelt inte ut och supa, ragga och ha sex. Jag vill ta det lugnt. Jag vill bli bekväm i att bara vara mig själv nu. Jag har ju faktiskt varit två i över ett år. Och nu ska jag vara en. Jag ska anpassa mig.

Egentligen vill jag satsa på plugget rätt mycket nu. Och att arbeta så mycket som möjligt. Jag startade en penningmarknadsfond idag, utöver de fonder jag redan har. Tänkte att jag sätter in pengar när jag har över. Vill gärna kunna göra saker när jag slutar skolan nu. Jag och Narcisa satt och pratade om att tågluffa. Ett interail kort är ju inte dyrt och man får åka omkring i europa under en månad. Helt klart värt det den kostar.

Men men nu ska jag sova så jag kan gå upp tidigt så jag kanske kommer till Gnesta lite tidigare. Men sov så gott alla. Kram.

Tatueringen

MinHär kommer bilden. Man ser ju inte så bra. Och kom ihåg att den inte är klar!

Håller på att göra mig i ordning nu ialla fall. Ska inte till Åkersberga och träffa en viss person. Sen så ska jag till Leonie. Så jag måste faktiskt röra på mig nu.
Hörs sen
Tjingeling!

True Blood

Börjat följa den serien. Har dock bara sett de tre första avsnitten. Diggar den sjukt mycket. Skit bra. Men fan va dom har sex hela tiden i serien. Dom är ju mer avklädda än påklädda. Nä men jag tycker om det helt enkelt. Han är fan en het vampyr. Hahaha fast jag tycker deras "fangs" ser rätt så roliga ut! ^^



Film och sovande


Ska lägga mig i sängen nu med min varma oboy och se på lite Dirty Dancing 2. Är rätt så trött så jag tror inte att jag kommer orka se hela, men det är en mysig film. Ska iofs inte upp till något imorgon. Har bara ett möte kl 6 imorgon. Damit jag kom på när jag var inne i köket att idag var sista inlämningsdagen på mitt projektarbete eller ja ialla fall planen om mitt arbete. Och jag har helt och hållet glömt bort det. Så jag ska skriva upp det och skicka in det imorgon och hoppas att det är okej. Det är ju faktiskt lov nu. Tycker det borde vara okej. Aja hur som helst. Ska sova nu. Så vi hörs imorgon. 
God Natt.

Diggar

Haha jag sitter och rå diggar inne i mitt rum.
Musik som får en att le och svänga till.


Underbart

Så jävla bra låt:





MIRAH - THE GARDEN






Tatuering No4

Eliina ritar min tattooooFiina färgerTatuering on the wayTattoooooing

Yes nu är det klart. För den här gången ialla fall. Men no4 tatueringen är alltså gjord. Och den är jätte fin. Så glad. Jag vet att jag lovade att ta en bild men den är så uppsvullen och geggig nu så jag ska vänta tills imorgon efter jag har ren gjort den, dååå ska ni allt få se den. Är så glad. Fast det är aldrig kul att komma hem till en styvfar som bara säger att nu har jag lagt till 30000 kr till för när jag ska ta bort dom eftersom alla han känner ångrade sina. Jag tycker dock att det är stor skillnad på min generation och din generation grandpa!

WIHO

Är hemma hos Elina nu. Ska skissa upp min tatoooooooo och sen så börjar det hela. Fan va spännande. Åh vad glad jag är! Ska lägga upp bilder direkt när det är klart! :)

Signing out!


Time for bed! Ska upp imorgon. Göra sig själv ren, alltså duscha. Göra sig fin, jag är endast fin MED spackel. Åka till skolan vilket tar runt 2 timmar eftersom jag bor i nowhere. Ha teater uppvisning och man ska bara komma ihog sisådär 270 ord efter varandra. Lämna in min uppsats och jag är nöjd sålänge jag inte får IG Gå och tatuera mig i några timmar hemma hos min underbara vän Elina (lovar att lägga upp bilder DIREKT jag kommer hem). Yes det är min fredag. Sen så vill ju mamma iofs att jag ska ta mig till Huddinge, Jokkmokksdagarna där. Min mamma är från Jokkmokk ifall ni inte visste det. Mamma från norrland och pappa från Peru, jag är en het blandning. HOT TAMALE! Sen så kommer mammas killes son ner....han är ju bara underbar. Någon borde ringa mig helgen och se till att jag lever, eller att jag inte har dödat honom. Kan hända! Ni vet inte hur ostabil jag blir när någon är på mina nerver 24/7. Men men nu ska jag sova ialla fall. Ska vara vacker och pigg eftersom imorgon är det en hecktisk dag och jag ska inte vara trött. Just måste förbi posten också. Det får jag inte glömma. Måste skriva det på handen. Så. Inte glömma Matte C boken i skolan heller, måste plugga under lovet. Fan skriva det med på handen. Aja jag går nu, är trött. Kommentera eller något. Skriv en gåta eller whatever. Förresten jag valde bilden eftersom den får mig att skratta och för att den passar bra in i mitt liv för tillfället. God Natt.

TAP THAT

BUT I`M A DAMN GOOD LOOKING SATAN

You may call me Satan

Jag har fuckat upp hans liv. Det säger han. Yes. Mitt mellan namn är Satan och jag har inga känslor. Jag har en sten till hjärta!
TROR DU INTE ATT JAG OCKSÅ HAR ONT DIN IDIOT?
Bara för att man är den som bryter så har man inget hjärta. Ifall jag inte hade något hjärta så skulle jag väl skita i vilket.


ÅH jag blir så sur. Fuck off allt ihopa. GAH!
Ifall jag är Satan så skickar jag alla till helvetet. BORTA!

halelujJJJa moment

HELL YEAAAAH!
Jag är klart, finished, finito, terminado, DONE!
Efter 3 extremt långa timmar har jag nu skrivit klart min uppsatts (som jag inte ens hade tänkt göra) på 3200ord. Vem är bäst? Det är ju inte du ;) UTAN JAG! Fan va glad jag är. JAAAG FÅR GÅ FRÅN SKOLAN! Och nästa vecka är det looooooooooooov och gissa vad jag ska göra då? Bara plugga MATTE C! Kul lov....Whatever jag är glad nu. Nu ska det bli skobyte, kanske ska gå förbi Gina Tricot också, vill hitta en fin kofta! Men vi hörs sen.





KYSS MINA SMÅ ANKUNGAR!




God eftermiddag

Hallu mina små läsare. Förlåt att jag har varit unavailable men jag har faktiskt studerat. Jag vet kors i taket vem är du och vad har du gjort med våran Gabbie. Hon pluggar väl aldrig? Så säger min mamma ialla fall, bara för att hon inte ser att jag pluggar så betyder det att jag inte gör det. Stupid mom, hur kan jag annars komma hem med VGn och MVGn? Jaja suck hon kommer aldrig ändra sig och jag kommer plugga på mitt sätt, i sista sekunden, det är så jag lär mig bäst. Jag samlar på MASSA information och sen dagen innan så spiller allting över på en uppsatts och blir skit bra. Jag förväntar mig aldrig mer än G så jag blir alltid överlycklig när jag får mer. That´s how it works for me ialla fall.

Måste ta mig till Din Sko idag. Köpte ett par jätte fina skor där för 2 veckor sen och igår morse så släppte sulan. Jävla taiwan skit. ÅH och jag hittar ju såklart inte kvittot men jag ska ändå gå dit och skälla på dom. Jag ska fan inte få betala själv för skokillen. Sen så måste jag även ta mig till medborgarplatsens biblotek och lämna tillbaka en bok...eller jag tror attjag har med mig den, får gräva omkring i min väska. Sen bär det av hem. Ska ringa runt och fixa lite grejer och  SEN får jag andas.

Jag lovar att skriva mer. Måste ladda min mobil BTW jag är helt bortkopplad från världen!

MISSA INTE SLEEPING BILDEN

Nä nu ska jag gå och lägga mig i sängen, titta på lite Grey´s anatomy, läsa lite i min bok. BTW så kom min twilight collectors edition box från USA idag. Fettt snygg!  :) Ska upp kl 6 imorgon så nu gäller det att få lite sömn. Vi ses imorgon people.

Jag bjuder på min snyggaste sleeping bild EVAH

Vad en ute kväll får mig att göra?!


PEACE OUT

FÖR FAN!



Ge mig, jag behöver det!

NÖRDQUEEN




I´ll be your Bella if you would be my Edward.

I would take a bloodsucker over a dog anyday!





Jag vet inte vart det gick fel med mig men jag tror att mamma eller syrran tappade mig på huvudet vid något tillfälle och jag slog sönder "cool" partiet i hjärnan så jag blev en fullfjädrad nörd. Jag lovar jag har geek skratt.



GAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Vad ska man göra nu när man inte får ringa dig? Jag måste ta till en hobby. Jag kanske kan börja virka. Helvette.  Måste glömma ditt nr på något sätt. Även ifall jag raderar dig från min mobil så kan jag ju ditt nr utan till. Jag är inte snäll, jag måste låta dig vara. Inte plåga dig mer. Förlåt återigen.Ge mig tips någon för hur jag ska göra?!



BreakupKur

Hemma alternativet
1. Myskläder
2. Naturgodis
3. InkaCola (peruansk dryck)
4. Blood in blood out (film med absolut inge romantik i)

Skolan alternativet
1. Bekväma kläder
2. En daim i väskan
3. Daft Punk i MP3 (vem blir inte glad av det?)
4. En bra skvallertidning


And thats how the cookie crumbles!
För mig alla fall ;)

Vad är oddsen?

Här sitter jag som världens heartbreaker och känner mig som piss eftersom jag sårade min kille genom att göra slut med honom så kommer det på Akon´s låt Mr Lonley på radion.

I´m so lonley.
I´m mr lonley.
I have nobody for my own.
Not since you left me, girl.

Stop playing girl and come home.
We can work it out.

Eller något sånt. Jag suger på hiphop.
Yes, jag har köpt en envägs biljett till HELL!

Soulmate

MAN BORDE HA EN GRAVIDATION TILL SIN

SOULMATE FRÅN DEN DAGEN MAN FÖDS.


I`m a heartbreaker

Fårlåt Jesper. Jag älskar dig men det är inte nog. Det kanske blir vi två. Men du måste ändra på en viktig sak. En sak jag måste ha. Utan det kan det inte vara vi två. Jag önskar att du inser att du är det. Men ifall det har gått så här länge utan att du har insett det så kommer det väl aldrig. Jag insåg att jag var tvungen att sluta hoppas och sluta plåga mig själv. Jag älskar dig men jag älskar mig mer. Förlåt att jag lämnar dig men du förstår.


Breakup´s are never easy.

OH NO I GOT DRUGED AGAIN!

Förlåt att jag inte har skrivit något under några dagar men jag har varit upptagen. Låt mig berätta om min helg.

FREDAG
Jesper och Edwin kom. Vi träffade upp Madde och shoppade och åt gott. Sen så åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning för att åka in till stan. Träffade vänner till mig på Theodoras på Fridhemsplan. Hade jätte kul med Jossan när vi gick till Harrys senare. Super trevlig kväll och träffade en cool gubbe på vägen hem som vi delade taxi med :)

LÖRDAG
Gjorde oss fina så åkte jag, Jesper, Edwin, Malin, Keith, Mamma, Birger, Maria, Björn, Erik och Sandra och åt på La Bodega på Döbelnsgatan. Gud va vi åt. Alla rullade ut därifrån och jag och Malin var helt fnittriga haha. Sen så hade vi alla biljetter till Vinyl festen på Anexet, Globen. Supderduper kul. Vinyl räknade ner top 50 med sitt live band. Vi dansade och skrattade. Sen så drog jag Edwin Jesper Malin och Keith vidare till ett ställe i Gamla Stan och hade super kul, drack och skrattade. Sen när vi var påväg hem så kollapsa jag. När vi kom hem så ringde mamma vårdakuten och förklarade mina symtomer och de sa "Ni behöver inte ens komma in på prover, det är rohypnol!". Yes jag blev alltså drogad. Kul?!

SÖNDAG
Jag Jesper och Edwin åkte in till Åkersberga och åt keeeeebaaaaaab! Bakis mat :) Jätte gott. Sen så åkte jag med dom till Galoppfältet och sa hejdå. Sen bar det av hem för mig och hem för dem.

Hade en jätte trevlig helg :)

Hultsfred08

HAHAHA JAG DÖR! Nu blev jag gald. Molly har lagt upp bilder från Hultsfred08 och jag såg dom precis. Jag är FEKKE DOT COM! INTE HET INTE OKEJ!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!


Lagomt irriterad.

GJorde en uppvärmning på teatern idag. VI hade i min grupp att vi skulle göra det till hela klassen. VI hade skit kul. Alla dansade skrattade och blev uppvärmda. Sen så fick alla i klassen skriva om hur det var. Alla skrev att de hade kul och vi gjorde jätte bra förutom en. Tydligen så hade hon tyckt när jag började en av lekarna med att låtsas vara en dagisfröken och prata med alla och frågade hur alla mådde att det var nedvärderande eftersom jag pratade som att jag pratade med barn. Hon märkte inte att de flesta andra i  min grupp också pratade så utan hon sa att jag fick henne att känna sig lite. Sjukt irriterad jag är på det där nu. Kommer lätt spy ut lite kommentarer när jag går förbi henne nästa gång. ÅH! CP!

Sorry

Gick lite till överdrift i mitt senaste inlägg va?
I´m sorry!


:)

OMFG! Jag hatar er!

Jag har haft besökare men jag har ju inte skrivit något nytt sen igår. Oh my fucking God! Jag tror att ni överlever. Eller? Tänk ifall ni dör pg a att jag inte ha skrivit. Ni dör av för lite Gabbie. Ni dör av för lite av The Bloggstinator. Ni kanske har precis hängt er, skurit vristerna eller gasat ihjäl er. Det här är kanske början av slutet. Alla kommer peka finger på mig då, median kommer skrika ut "GABBIE`S FEL!", politikerna kommer att sätta upp lagar om bloggande. Jag kommer hamna i fängelse. Jag kommer att hamna i Guantanamo. Kan ni förstå? Jag är inte gjord för fängelse. Jag är svag, jag kommer bli någons bitch efter en halvtimme. Eftersom alla älskar mig så otroligt mycke och kan knappt leva utan mig så måste JAG hamna i fängelse! Fan va ni är egoistiska. Pga att ni tar självmord så hamna jag i fängelse. Pga er så kommer regeringen att förbjuda bloggande. Förstår ni vad ni har gjort? Alla kommer att debattera om mig. Det kommer bli bråk och läger. De som vill förbjuda bloggande och de som vill ha kvar det. Det kommer bli fucking tredjevärldskriget. Man kommer vara tvungen att ha på sig märken och hålla sig till sin egen "sort". De som går emot lagen och bloggar kommer att bli jagade som häxorna blev under, vad var det, 1600-talet eller? ALLA KOMMER BRÄNNAS PÅ BÅL. Fan ni har förstört allting. Kenza kommer inte ha något att göra med sitt liv och kommer antagligen gå under. Blondinbella kommer aldrig börja blogga igen och bara vara en blond brud som ingen kommer känna till om 3 år. Och gaybloggen kommer inte vara en blogg längre utan bara GAY! Och jag, jag kommer vara någons bitch på Guantanamo basen och ha massa kåktatueringar. Tack så jävla mycket era egoistiska &%#/¤%&!


Eller så kanske inte inte bryr er alls om att jag inte har skrivit något sen igår. Så kan det ju också vara.

Trött

Jag är så trött. Sitter och halv sover på jobbet. Det är ju jätte bra. Tror att kunderna märker att jag låter groggy! Suck. Hem till syster och min stora sköna säng och min underbara bok.


Skriva är allt man gör i livet

Jag har egentligen inte att skirva men endå gör jag det. Pressen att skriva är ju något som jag faktiskt möter varje dag. Jag skriver i skolan, jag skriver på jobbet och jag skriver på fritiden. Denna pressen att alltid skriva för att åstakomma Min blomsterängnågonting börjar bli lite irriterande. Jag menar inte att detta är irriterande, det är ju något jag väljer själv att göra.  Men att alltid har inlämningar, skrivningar och allt möjligt. Att sitta på jobbet att skriva in bokningar och skicka iväg mail inte heller det roligaste man kan göra. Det här är ju faktiskt något som är kul, att sitta och bara släppa ut allt. Skriva det som man stör sig på och skriva om det man tycker är kul. Och sen att få andra människors skrivna kommentarer att läsa. Jag har ju dock bara 2 trogna läsare just nu men det ska ändras tycker jag. Men meningen med den här rappakaljan är att jag försöker säga att man lägger så mycket tid på att göra onödiga saker, saker som man faktiskt inte tycker om att göra. Ifall jag fick bestämma resten av mitt liv, att jag fick bestämma något som jag kommer vara nöjd med för resten av mitt liv så skulle jag inte göra det jag gör nu. Jag skulle bestämma att varje dag skulle vara precis så varm som jag vill att den ska vara, att varje natt är lika varm som dagen och att jag ligger på en blomsteräng, att José Gonzalez musik spelas i vinden och att jag ligger med en underbar bok som jag aldrig kommer tröttna på. Så skulle jag vilja ligga för resten av mitt liv. Jag skulle dö med ett leende på läpparna och en behaglig suck. Men det här är ju allt jag och du tänker säkert inte som mig.
Hur skulle ditt liv se ut ifall du fick bestämma?

El worko at el Swedbank

Och nu är jag åter igen på Swedbank Stora Essingen a.k.a Brandbanken (nej jag var inte här när det brann!)
Fick smita undan tidigare från teatern, hoppas att min passionslärare inte blir sur men va fan jobba måste man ju i dagens lågkonjuktur. Vet inte hur många kunde som man pratar med här på telefonbanken som tror att vi har snott deras pengar för att vi ska kunna överlever. Har ni hört talas som Buffert people, vi har ju haft bra jävla år och vi är rätt så bra på att spara, vi är ju som sagt en SPARBANK. Men det verkar alla kunder ha glömt. Men oroa er inte, jag oroar mig inte och jag har förlorat massor på fonder men jag som har lärt mig om hur fonde och aktier faktiskt fungerar så är jag helt säker på att jag kommer kunna tredubbla det jag har nu om bara några år. Jag är in for it for the longrun! men har ni några frågor gällande detta så varsågod att fråga.

Hemma hos syster

Sitter och försöker hitta ett sånt där sim kort som spärrar upp mobiler som är låsta till ett speciellt abonnemang åt min systers stenålders mobil. Jag tycker om att vara hemma här hos henne, verkligen börjat bli mitt andra hem. Älskar att Gabriel, systers minsting på 6 månader verkligen känner igen mig och strålar med sitt vackra leende mot mig. Älskar det, blir helt varm. Måste egentligen skynda mig, ska göra mig klar innan syster kommer tillbaka, ska åka till skärholmen och sen så ska jag till skolan. Ska försöka plugga lite Matte C innan teatern börjar. Narcisa får hjälpa mig ^^ Nu sitter jag ju faktiskt vid systerns dator, ska lägga upp lite bilder på systersbarn. Dom är ju bara för söta!
Jag, Isabel och Sebastian

Tick-Tack-Tick-Tack

SNAAAAART slut jobbat. Jippi. Nämen kolla nu är det ju slut. I´m goooing home. Längtar att sitta på tvärbanan och läsa min bok. Hem till syster och sussa! Hörs imorgon alla underbara läsare. Puss puss :*

Spela


Visst är kungen jätte kul att spela! Jag älskar det. Bra tidsfördriv på jobbet!

PS

JOBBA JOBBA JOBBA. Känner som att jag borde ha askungens råttmelodi i bakgrunden. "Varje dag får hon....."
LALALA!

 


.DS

Tävling

Jag hade tänkte göra en slags tävling fast har inte riktigt kommit på vad. Vill ha något roligt som jag kan få med människor i. Kanske ett presentkort till en tatueringstudio eller ja piercing. Eller kanske böcker eller filmer. Skulle vara jätte bra om tips om vad jag kan ha för slags tävling och vad som ni skulle vilja vinna. Och skriv inge dumt som att ni vill ha en tävling om vem som kan stava mitt förnamn rätt och att vill då vinna en resa till Bahamas, I dont think so! Men alla andra förslag är jätte välkomman. Skulle vara jätte kul med något sådant :)

Tänkte bara tillägga...


att jag har varit med min söta lilla vän Elina idag. Träffade henne och Annika på lite kaffe, vatten för min fattiga del, och satt och små prata. Jätte trevligt. Bestämde att när lönen har kommit ska jag hem till henne och tatuera mig mer. Alldeles för längesen sist. Ska bygga ut den jag har i ljumsken och ska göra två st på armen har jag bestämt mig. Ska försöka hitta något snyggt till andra armen för att bygga på den tatueringen jag har där. Kul kul. Fast inte allt på en gång, det klara man ju inte av ^^. Jätte kul att bara träffa Elina för att prata. Ska ta mig hem till henne i veckan. Puss på dig hjärtat!

Ps. Visst är hon het? :P.DS

Skriva skriva skriva.

Stånk o stön, visst var det så Kaliban, eller hette han kanske Kalibal....neej äh han från resan till Melonia sa hela tiden. Aldrig får han vila utan måste gå och plocka grönsaker hela tiden. PRECIS så känner jag mig. Upp och hoppa, tvätta sig, föda måste man ha och sen en mysig lite gång ner till bussen samtidigt som man lyssnar på Elliot Smith och luktar på hösten. Skynda skynda skynda ner till tunnelbanan och skynda minst lika fort upp. Vara uppmärksam under lektioner och skriva skriva flitigt. Snabb dejt med tjejvännerna som man träffar allt för sällan och sen direkt till jobbet. Hinna med lite bokläsning på tvärbanan men max 2 sidor. Jobba jobba jobba och sen hem till syster för att somna och sen så börjar allt om igen. VISST LÅTER DET KUL? Men jag klagar inte...absolut inte. Inte jag nej!


BTW. Sitter och skriver detta på jobbet. Jag vill leva, men studera först....

Godnatt allihopa!




Natti natti allihopa. Nu ska jag hoppa i säng och sova. Upp tidigt imorgon. Skola och Jobb. Suck. Hur som helst sov gott mina små läsare och som sagt natti natti.

Epiphany

Det slog mig. Edward. Hur många hjälte- sagofigurer heter inte så. Prinsen i Förtrollad, killen i Pretty Woman och sen ja Edward som man är hopplöst förälskad i. Såklart att man inte kan sluta tänka på honom, det namnet, eftersom det poppar upp överallt oooooooooooooch är jag inte bara för tragiskt. Jag är hopplöst förälskad i EN SAGOFIGUR! Som skrivet tidigare ni har tillstånd att putta mig framför ett tåg eftersom jag är så patetisk. Yes indeed. Men han är ju så...grrr. Och det är inte det att jag är kär i skådisen som spelar honom i filmen, hell no, utan jag är kär i den påhittade killen i boken som är så onaturligt perfek (en sagofigur duuuh!). Jag skäms. Hallå pojkvän dot com. Meeeen han...Edw...Gabbie var normal. Ingen tönt. Okej, snap out of it!


JA JAG ÄR TRAGISK OCH JA TYCK SYND OM MIG, JAG SKA NU GÅ OCH DRÄNKA MIG I MITT HANDFAT. NARCISA DU ÄRVER MIN BOKSAMLING OCH IDA DU ÄRVER MINA KLÄDER. JOSSAN DU FÅR ALLA FILMER.


Stackars Stephenie Meyer, hon kommer få massa skit för det här. Jag ser rubrikerna framför mig. "Världskända böcker orsak till ungflickas självmord. Författare häcktad!". Förlåt Stephenie, but you made him up.


Efterlysning!



Min käre pojkvän som jag inte har hört ifrån sen inatt via ett sms med lite oanständiga förslag. Han var extremt berusad senast vi talade vid och jag har inte hört av honom sen då kl 22.00 igår. Förutom sex smset kl 5 på morgonen. Så han levde då ialla fall. Han är runt 1.84 cm lång och väger...öhm...som en karl ska :) Full som ett fån och babblandes. Ifall finnes lämnas åter till mig eller till Brattliden i Överklinten. Han ser antagligen ut lite som på bilden eftersom han är full på Hultsfred07 när denna vackra bild togs.VARNING! Han är rädd för båtar så visa inga sådana för honom. Tack för hjälpen!

Gratis

Jag har precis blivit medlem i GratisKläder där man kan samla poäng för att få present kort till tex H&M och Gina Tricot. Bli även du medlem :)
Sen så har jag även varit medlem i GratisMakeup ett tag men bara lyckat värva en medlem. Skulle vara kul ifall jag skulle kunna värva dig med. :)
Som du säkert förstår så får jag poäng när jag värvar medlemar så det skulle vara snällt!

God Eftermiddag.

Tjabba tjena hallå!
Jag vet att jag inte har skrivit idag fast jag har faktiskt haft väldigt mycket att göra. Jag har först av allt pluggat Matte C massor, borde pluggat mer men man kan kan bara plugga så pass mycket. Sen så har jag ringt till polisen för att säga att SL hittade min plånbok. Glömde att skriva det i veckan men när jag var på Stampen i onsdags så tog någon min plånbok, ringde till polisen, spärra allt. Men nu hitta dom den fast utan pengar och VISA. Men jag överlever utan dom, bara glad att jag inte var tvungen att skaffa ett nytt ID kort. Ah och sen så har jag gjort en ny blogg, eftersom man måste blogga till sitt projektarbete, så min nya blogg heter LillaCoolKocken (sött va? ^^) Jag ska alltså göra en kokbok som projektarbete så ifall ni vill läsa om det så går det alltså via den länken. Sen så har jag städat toaletten och badrummet. Så jag känner att jag har fått mycket gjort idag. Men nu ska jag gå och sätta på mig en ansiktsmask, lägga mig i sängen och se på lite nya Gossip Girl avsnitt som jag har laddat ner. Men KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA  så skriver jag mer :)


Good Night

Nu ska jag sova och drömma underbara drömmar. Sömn är det enda stället som faktiskt inne håller alla mina drömmar. Jag ska börja sova mer :) Jag hoppas att jag får sova ostört inatt. Min älskade pojkvän Jesper är ute och festar loss i Umeå med massa av våra vänner och har  ringt mig och låtit så gulligt full. Det är så synd att det finns så många tjejer (och jag vet att det finns många som inte är så också) som inte kan låta bli att bli sura när deras pojkvänner går ut. Att de står och dansar med någon tjej (Jesper dansar inte btw, eller jo med mig men då tvingar jag honom). Eller att pojkvännen står och pratar med någon snygg tjej (Jesper pratar med alla, ifall jag skulle tänka så så skulle jag aldrig kunna ta det lugnt!). Jag litar på mina plutt. Nä som sagt ska sova nu, ska nog först se någon serie eller något sådant. Men skriv gärna, kommentera om vad jag skriver. BTW visst har jag valt en snygg bild. Som en bild from en Barbra Cartland framsida (tant-porr författare). Jag ser storyn framför mig. Prästens vackra dotter bli hjälplöst förälskad i en greve som man sedan får veta att han är vampyr. Han älskar henne med, tror att han råkade döda henne (antagligen i en porrig tant scen) fast sen när han sitter och gråter så kommer hon tillbaka från det döda som en otroligt vacker vampyr. The End. Ser ni samma sak som jag ser eller? :) Natti Natti :*

Never gonna happen

My happy farilytale ending. Nope, det kommer inte hända. Det man önskar sig i livet som villkorslös kärlek finns inte, människan är för ombytlig. Det kommer aldrig bli som på slutet av en disney film och det är inte så uppmuntrande att tänka så va. Vi föds, gå i skolan, arbetar, förökar oss och dör. Det är det som händer. Inget mer. Ingen saga. Inget förevigt.

Så varför ens fortsätta?

Stormen

Ska lägga mig ner i sängen. Andas lugnt. Har tagit av mig allt smink och satt på mig myskläder. Måste varva ner. Jag är stark, jag har klarat mig så här länge och kommer klara mig mycket mycket mycket längre, hela livet. Måste bara bli lugn. Helt stirrig nu och hoppig. Lägga mig i sängen, drick te och bara bli lugn. Mamma kolla på mig som att jag är helt knäpp. Jag vet inte ååååh. Så sjukt att känna så här. Nä nu lägger jag mig i sängen. Hör av er vänner.

Narcisa. Tack så mycket att du direkt finns där när jag behöver dig, när jag behöver någon. Jag vet att du bryr dig lika mycket om mig som jag om dig. Älskar dig hjärtat. Jag lovar att jag ringer ifall jag mår sämre. Puss på dig hjärtat.

Helvetes Fan!

Jag förstår inte vad som händer med mig? Jag är helt rastlös och kan inte konsentera mig. Eller jag vet precis vad det är med mig! Precis vad som händer. Jag är så sjukt sugen på något jag inte har gjort på 1½ år. Ett och ett halv jävlar år. Jag är så så sjukt sugen på att känna doften. Känna sig helt lugn. Känna hur man faller. Fan jag har inte kännt så här sen jag höll på med skiten. Är det här sån här efter chock eller vad man säger? Ifall jag går ut ikväll och kommer över det så kommer jag inte kunna hålla mig. Jag kommer direkt att ta det och försvinna. Va fan!? Jag som har varit så jävla duktig i snart två år och nu sitter jag i mitt rum och gömmer mig. Helvete vad är det som händer. Jag måste göra något för att börja tänka på något annat. Fan ska ut ikväll i berga. Snälla säg att ingen har något för jag kommer inte kontrollera mig. Hjälp. Så sjukt gott det skulle vara. Känner smaken i min mun. Bara tända på. Sluta!

Amazon



Har precis beställt den hära. Det är alla fyra böckerna ur Stephenie Meyers
Twilight Saga (på engelska alltså).Nu får vi bara hålla tummarna att jag inte åker dit i tullen. Snälla snälla.

Kryssningar.

Mamma sitter just nu och försöker boka kryssning för mig, Jesper och Edwin. Jag är den enda som är under 21 och mamam blir skit sur när de säger att jag inte får åka. Hon bara " Va fan min dotter har inte sönder saker och jag vill att hon ska få åka!?!". Tycker ändå att det är föräldrarna som kan bestämma ifall deras barn får åka eller inte. Så jag tror inte att de är så glada på de samtliga kryssningsbolagen eftersom mamma sitter och skriker på dom. Haha suck. Men men vi fortsätter att hålla tummarna.

Word

I GOT 99 PROBLEM´S BUT THE BITCH AINT ONE

Love U Guys

 +  +  +  +  = 

Garboluttan



Min nya Gina Tricot klänning. Införskaffade mig den, en till klänning och ett par skor
under en shopping runda med Narcisa och Josefine. (Bilder kommer av inköpen)

Fredag

PÅ FREDAG KOMMER DEN HÄR KILLEN  OCH DEN HÄR KILLEN  OCH DÅ ÅKER VI FÖRHOPPNINGSVIST MED DEN HÄR SAKEN . KUL VA?


Narcisa

Du kan få en affisch av mig ifall det gör dig glad?

Sommarn08




Känns som att sommarn bara rusade iväg. Hittade dom här bilderna från Gumboda Hed idag. Gud va kul det var!

Malin!

Vem har världens bästa kompis?
I DO, I DO.
Vill ni veta varför?
För att min vackra underbara Malin har fixat in oss på Twilight förhandstitten. KAN NI FÖRSTÅ?
En vecka före alla andra in the fucking world får vi se den. Gissa om att jag är glad.
I LOVE U MALIN! ÅÅÅÅÅH. Kan knappt hålla mig!

Nya TwiligHt Trailern

Twilight HD Exclusive Trailer




OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

Systeryster :)

Förlåt att jag inte ha skrivit sen i måndags men va fan det är inte lätt att komma åt en dator när man bor hemma hos sin kära syster. Min kära syster har tre underbara små monster, Sebastian, Isabell och Gabriel. Super söta men man måste vara hela tiden runt dom. Se till att dom äter, att dom inte har sönder saker, att dom inte säger dumma saker osv. Har en helt ny respekt för min kära syster.

Idag så blir det en så rätt soft dag. Ska bara till skolan i några timmar och sen så ska jag på stampen för att se när Einar spelar. Kommer bli kull, längesen jag såg dom. Så ifall någon har lust att ses så finnes jag på stampen ikväll. Puss :*



PS. Malin ring mig. SOS. DS

Jobbet!

Jag är så sjukt glad!
Jag har precis tagit ett prov för tredje gången om Placerings rådgivning (ni som inte förstått det så jobbar jag på Swedbank). För att klara provet så måste man ha 72% rätt, av 63 frågor måste man alltså ha 46 rätta svar.
Första gången jag tog provet så fick jag bara 56% rätt.
Andra gångn fick jag jävla 70% rätt. Suck.
Och nu, sista chansen, tredje gången fick jag 73% RÄTT! Jippi!!!

Jag är fett glad.

En annan bra sak med denna dag är att jag och Jesper firar 1 år idag.
OCH HAN KOM IHÅG :)
Älskar dig gubben. Puss :*


Arbetsmiljö och Säkerhet 50p

Arbetsmiljö och Säkerhet 50p

Kan en kurs kännas mer onödig?
Ifall det är så att man får IG i en kurs så skulle det vara i denna eftersom jag känner absolut ingen koppling till det. Jag är väl ingen jävla sjuksköterska ffs? Jag kan livrädda men hell no att jag tänker blåsa in luft i någon plats docka och låtsas rädda den. Suck! Va fasen kom på något bättre! Ge mig Histora B please!

Nä de närmaste 3 veckorna kommer jag nog inte plugga så mycket. Har aldirg fått IG men det här får bli den första. Palla!


2008-10-05

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att skriva idag (inte så bra ifall man försöker bli en aktiv bloggare)!
Men jag har en ursäkt, Narcisa har varit här idag. Vi har sett på underworld och shaun of the dead. Och sen så har vi försökt att plugga lite matte men det gick ju som det gick.
Ialla fall ska jag till syrran imorgon och kommer stanna där nästan hela veckan, så ni vet vart ni kan hitta mig :)
Men nu ska jag lägga mig och läsa lite! Puss :*



Math



4(3-3x) (8-2x²)=0

Vi har försökt med allt. Hjälp!

Godmorgon!



Rude awakening or what?

Mörkrets infall

Imorgon kommer Narcisa och Jossan hem till mig för att ha tjej dag/kväll. Förhoppningsvist kommer Malin förbi också. Vi har alla en sak gemensamt som vi kan prata om. Hoppas det blir kul, tror på det i alla fall.

Jag ska sova nu ialla fall. Hoppas jag drömmer om det jag vill drömma, om det som endast är en dröm.
Puss :*



Tillstånd att putta mig framför ett tåg.

Är mitt liv så tråkigt och innehållslöst att jag drömmer om liv som inte existerar? Drömmer om liv som endast finns i fantasi och sago världen för att skrämma små barn att inte vandra för långt ifrån mor?
Ifall du inte kallar mig tragiskt så kan jag göra det själv. Tragisk, det är vad jag är!
Eller kanske kalla mig en hopplös drömmare (absolut inte en hopplös romantiker).
Men jag antar att det är vanligt att drömma om något som man inte kan få!
Samtidigt som att man är begaistrad av det övernaturliga, det mörka.
Varför kan inte man bara finna lugn och liv i sitt liv? Nej man ska alltid vara missnöjd. Och det är jag banne mig alltid. Vad ska jag göra? Tänker inte bli en "new-age vampyr" bara för att jag läser romantiska böcker om dem. Vet ni vad "new-age vampyr"er är? Det är vanliga människor som du och jag, Bengt och GunnBritt, som sitter i en ring (främst i England) och skär sig lite i armen och suger i varandras blod. Mums. Ifall jag blir en sådan människa så har alla på denna jord tillstånd att putta mig framför ett tåg. Lovar att jag kommer bli en sådan människa nu bara för att uppleva att bli puttad framför ett tåg.

Ifall en ande skull komma och säga att jag fick EN önskan vet jag precis vad jag skulle önska. Men än en gång, Gabriela, så finns inte andar heller. Inget finns. Bara jag och du och en helvete massa bilar.

Get a life or die trying, mitt nya motto.

Vampires

Origin and Myth

 A Compilation by Vampires A-Z




Adze--a vampire spirit that dwells in parts of Southeastern Ghana and Southern Togo in Africa. It is told the Adze flies around in the form of a firefly and, if caught, changes into a human. It drinks blood, palm oil, and coconut water, and it preys on children.

Algul--an Arabic vampire that normally takes the form of a female. Translated, ‘Algul' means ‘Horse Leech,' or bloodsucking demon. The Algul feasts upon dead babies and inhabited cemeteries.

Alp--a German vampire spirit, associated with the bogeyman and the Incubus, normally tormenting the dreams and nightmares of women. The Alp is considered male and is connected with nightmares. Sometimes it is the spirit of a recently deceased relative, most often an actual demon. Children can become an Alp when the mother uses a horse collar to ease childbirth. During the middle ages the Alp was said to appear as a cat, pig, or bird, or sometimes a demon dog, thus linking it to werewolf legends. Because it is involved with the terrors in nightmares, the Alp is impossible to kill.

Aswang--a fearsome vampire from the Philippines, believed to be a beautiful woman by day and a fearsome flying being by night. It prefers to feed on children. If an Aswang licks a person's shadow, it is said that person will soon meet their death.

Bruxsa--a Portuguese vampire, said to always be female. The Bruxsa is usually transformed to a vampire by witchcraft. She leaves her home at night in the form of a bird, and her activity is tormenting lost travelers. She is said to appear as a beautiful maiden and leads a normal human life by day, but if she bears any children, she consumes them.

Chordewa--found among the Oraons, capable of turning into the form of a vampire cat. It is said if she licks a person's lips they will die soon after.

Danag--a Filipino vampire, said to be responsible for planting taro on the islands long ago. The Danag worked with humans for many years, but the partnership ended when a woman cut her finger and a Danag sucked her wound, enjoying the taste so much that it drained her body completely of blood. (Mentioned in the Twilight Saga, by Stephenie Meyer)

Dhampir--a half-vampire, half-Moroi vampire mix from Russia. Can only be created when a Moroi and Dhampir mate, Dhampirs can't have children unless with Moroi. Generally, because of hardiness, are guardians of Moroi to protect from Strigoi. (Seen in the Vampire Academy Series, by Richelle Mead)

Dracul-- Transylvanian vampire, the most famous of all. Said to be based on Vladimir Tepes, the impaler. (1st seen and mentioned in Dracula, by Bram Stoker.)

Ekimmu--one of the most feared of ancient vampires, among the Assyrians and the Babylonians. It is said to be a departed spirit, unable to find peace. The creature, unable to find peace and wanders the earth, waits to attack. There are many ways in which a person can become an Ekimmu; among these were violent/premature deaths, unfulfilled love and an improper burial.

Estrie--said to be a Hebrew spirit, always female, assuming the shape of a vampire. The Estrie live among humanity to satisfy its need for blood. Its favorite prey is children, though it's said no one's safe when the Estrie feeds.

Incubus--one of the most famous forms of vampires, the male form of the Succubus, the Incubus visits women at night. Makes love to them and torments their dreams. It possesses all characteristics of the vampire, with nightly visits to its victims. Draining life from them, and showing strength and extreme sexual desire. Like vampires found among the Gypsy and Slavic communities, it can father children. (mentioned/seen in the Twilight Saga, by Stephenie Meyer)

Kuang-shi--a Chinese vampire, caused by the demonic possession by a recently deceased corpse. Said to have a terrifying appearance, as it matures and gains new skills, the older among them are rumored to have the ability to fly.

Lamia--Libyan vampire. According to legend, Lamia was a Queen of Libya and all of her children were slain by the Goddess Hera. She is said to seduce men into sex then devour them in a gruesome fashion. Also is mentioned as the only kind of born vampire.(Mentioned in the Night World Series, by L.J. Smith)

Mara--a Slavic vampire, also found in legends of the Kashybe people of Canada. Said to be the spirit of an un-baptized dead girl. She is considered to be a terrible night visitor who crushes and oppresses her victims in their sleep. Possibly where the term ‘Nightmare' came from. In Slavic legend, once the Mara drinks the blood of a man, she will fall in love with him and return to terrorize his slumbers until his death.

Moroi--a Russian vampire, a born vampire. Can be born from Strigoi or Moroi, a mortal vampire. Can live on blood or human food, but generally both. Mortal Enemy of the Strigoi, on the side of good.

Nelapsi--a Slovak vampire. A creature so strong and fast it could massacre an entire village after midnight. (mentioned in the Twilight Saga, by Stephenie Meyer)

Nosferatu--the most famous vampire. A Romanian species of vampire, the illegitimate child of parents who were also illegitimate. Soon after its burial, the Nosferatu embarks on a long career of destruction. It delights in tormenting and engaging in wild orgies of the living. The Nosferatu can father children. The vampire hates newly married couples due to its own illegitimacy, and wreaks havoc on such couples, by making the groom impotent and the bride barren. The Nosferatu is also said to have an awful order and is hideous.

Stregoni benefici--an Italian vampire, said to be on the side of goodness, and a mortal enemy of all evil vampires. (Mentioned/seen in Twilight Saga, by Stephenie Meyer)

Strigoii (Strigoi)--another infamous Italian vampire. There are several ways to become a Strigoii, including being the seventh son and suicide. Generally said to be friendly towards Gypsies. Known to have a red ring around pupil. (Seen in the Vampire Academy Series, by Richelle Mead) Mortal enemy of Moroi.

Succubus--a female vampire, a fiend that visits men in their sleep to torment their dreams and engage them in sex. The Succubus could render the victim totally exhausted by its pursuit of carnal pleasure and possibly killing them in its escapades. (Seen in the Succubus Series by Richelle Mead and mentioned in the Twilight Saga, by Stephenie Meyer)

Upier--a Polish vampire that is unusual due to the fact it rises at midday and returns to sleep at midnight. It is said to have a barbed tongue and consumes vast amounts of blood. This creature's fascination with blood goes much further than normal vampires that it is said to sleep in blood as well.

Upyr--a Russian vampire, said to be extremely vicious. It will first attack children, then kill their parents. As with the Upier, the Upyr rises during the day and sleeps at night, leading it to be fairly human-like.

Varacolaci--a Romanian vampire. A powerful undead being who could appear as a beautiful, pale-skinned human. (Mentioned in the Twilight Saga, by Stephenie Meyer)

Zemu--a vampiric figure found in Moldavia. It takes the form of a flame and enters the room of a young girl or widow. Once inside, the flame becomes a man who seduces the young girl or widow.


Åkersberga



Tycker det är så kul att gå inne i åkersberga centrum. De försöker verkligen få med ungdomar. Att vi ska börja shoppa där istället för i Täby. Haha de bara ryker om det. Men vem vill shoppa i ett centrum där den populäraste affären heter XL-Mode. Tror inte riktigt att jag kan hitta något där i min storlek, thank you very much! Var där idag med mor och Maya och dom hade det så trevligt medans jag gick omkring och tänkte på my happy place. Haha ge upp åkersberga, you are dead!

Mammor

Jag sa klart och tydligt att jag inte ville visa min betyg till Maya-Lisa (min låtsas mormor). Och gissa vad min käre mor gör när jag och Maya-Lisa sitter i soffan och ser på TV?!
- Har du visat Maya dina betyg än?

Tack, såklart ville Maya se dom.


Tack Mamma!

Drömmen



Jag stod längst fram på en intim spelning med Rage Against The Machine. Står där med min nya vinröda korta klänning med mina skyhöga gladiatorskor och njöt av musiken. Helt plötsligt känner jag hur någon la sin arm om mig och sen hade jag ett mansansikte precis framför mitt.
- Tycker du om musiken, sa han medans hans ögon inspekterade mitt ansikte.
Försöker ta mig loss från hans grepp fast av någon underlig anledning är han starkare än mig. Mig?
- Ja, säger jag medans jag söker med min blick bakåt för att se vart Jesper är.
Han lutar sig fram mot mina läppar och hinner kyssa mig snabbt innan jag vänder bort ansiktet. Han försker om och om igen och drar mig närmre honom tills min kropp är formad mot honoms. Jag vänder mitt ansikte om och om igen bort.
En hand kommer flygandes och trycker manens ansikte ner mot golvet. Jesper ser ursinnigt ner på honom och väser.
- Du är på helt fel område för att försöka göra något sådant här, säger Jesper med sammanbitna tänder.
Alla människorna har dragit sig bort från oss och undviker att titta. Bakom oss så reser sig Edwin och Pontus och väser över musiken. Två främmande män står flankade bakom Edwin och Pontus med krökta fingrar och stirrar intensivt.
Han slår bort Jespers hand och flyger upp.
Han är som oss, borde förstått det när jag inte kunde ta mig loss.


Sen så fortsätter min dröm i mer och mer tvistade scener. Från att jag dödar alla jag känner till att jag kör en lastbil genom hav av zombies. Älskar sånna här drömmar, fan att Maya-Lisa väckte mig när hon satte på TVn. Haha Jesper bara skratta när jag berätta om min dröm. Men den var ju underbar.

Twilight 21-11-08




Älskar. Tack o lov att de flyttade fram premiären. Skulle inte orka vänta till december.

My playlist now!



Har blivit helt kär i två låtar. Den första låten av Kanye West- Love Lockdown, så jävla skön bas och trummor. Den andra låten är av T.i feat Rihanna- Live your life, lite mer party låt än Kanye´s men den är också bra.

Annars en underbar skiva som jag sov till i natt var ju José Gonzalez Veneer skiva. Den ligger på top 3 av mina favorit skivor ever. Och den har gjort det ett tag :)

Loggade in på min skolanvändare precis och fick se att jag fick betyget MVG- från mitt religion och samhälle B prov. Första MVGet i år :) Ska göra mitt bästa att skaffa fler!

Idag så vad jag i Barkarby. Var så trött så jag låg mest i bilen och sov. Köpte dock en ny lampa från IKEA att ha i min hörnhylla. Ska lägga mig i sängen och läsa Twilight nu. Börja läsa om Stephenie Meyers böcker på engelska. Längtar tills det att hela Midnight Sun släpps, åh va underbart det kommer bli.
Puss :*

Någon där ute?

Har du photoshop och vill hjälpa mig göra en signatur som jag kan använda i min blogg?

Dizzy




Måste till sjukhuset imorgon. Har sen i fredags varit yr konstant. Mamma säger att det är ett virus som har satt sig på mitt balanssinne men jag tror inte det längre eftersom jag har väldigt väldigt lågt blodtryck och är nära att svimma hela tiden. Så sent som för några timmar sen så höll jag på att ramla ner på tunnelbanespåret eftersom det börja svartna framför ögonen. Vad kan det vara? Jag äter bra. Jag dricker bra. Vad? Jätte obehagligt. Fast samtidigt så är det lite intressant. Vart än jag går så upplevs det annorlunda för mig än för någon annan eftersom min balans gör så att allting upplevs som att jag är full. Går vingligt osv. Så ifall ni ser mig på stan så är jag inte full utan något annat. En annan dröm teori är att en viss person tänker på mig hela tiden så att mitt hjärta blir så svagt och börjar pulsera mot ett annat håll, ett stilla håll (J & N vet!). Jag ska hålla mig till den teorin och somna med ett leende på läpparna ikväll. Åh E....

Americas Next Top Model



Förövrigt så blir man så glad att äntligen en normal
sized tjej vinner America´s Next Top Model.
Man behöver inte vara size zero längre ladies.
You go Whitney!


James Cook University



Satt precis och gick igenom mina betyg från 1an och 2an. Från det jag lärde mig från lektionen med min syokonsulent så har jag nu med mina betyg 13.3 poäng att söka in på.

I lördags så var jag och träffade en Studentconsul från James Cook University of Australia. De har en bachelor´s degree i History i deras Art Program. Något som jag verkligen vill gå. Pratade jätte länge med henne och hon sa att jag absolut passar för skolan och har även den möjligheten att få lån för att gå där. För att gå på det programmet så måste man ha 12 poäng. So....


YOU WILL FIND ME DOWN UNDER!

Ni kanske tänkte vad hände med Alaska? Jag måste läsa ett Natur bas år då. Inget som jag är nog intresserad av helt enkelt för att göra!

Stephenie Meyer- Twilight



HAR DU INTE LÄST TWILIGHT SERIEN ÄN SÅ HAR DU MISSAT NÅGOT!


Mest underbaraste böckerna jag någonsin läst. Rekommenderar det starkt att läsa alla 4 böckerna i Stephenie Meyers bokserie innan den första filmen kommer ut. Jag rekommenderar även att du läser dom på engelska, mest eftersom att böckerna är så mycket bättre, har bättre flyt eftersom det svenska språket är så ordfattigt jämnfört med det engelska. Har du inte bestämt något i helgen så rekommenderar jag starkt att du plockar upp dessa böcker, gosar ner dig i sängen och lyssnar på José Gonzales. Du kan även gå in på Stephenie Meyers egna hemsida (här) där hon har lagt upp playlists till alla böckerna, låtar hon själv har valt ut som hon tycker passar till läsningen.
Själv har jag läst alla böckerna på svenska, förutom den sista (den fjärde har inte kommit ut på svenska än) och nu ska jag läsa om alla på engelska igen. Lita på mig, de är så underbara böcker att drömma iväg i. Kommentera gärna efter ni har läst den så får jag veta vad ni tycker. Puss *

RSS 2.0