London

På onsdag händer det. Då åker jag Jossan och Narcisa till LOOONDON! fem dagar av ren brittisk miljö. Cant wait! Kommer bli hur kul som helst. Tack o lov har jag pengar att spendera. Haha. Inte för att jag tror att jag kommer spendera så mycket men jag har 7800 kr att göra av med. Men man vet aldrig. Det är ju party. Första gången utomlands med vänner. JIHO.

Förövrigt sitter jag på jobbet nu. Sista dagen. Har jobbat här i över 2 år så det är lite sorgligt. Men jag behöver verkligen tid att lägga på plugget. Jag får ialla fall komma tillbaka när jag känner att jag har tid. Så det är ialla fall skönt. Men nu ska jag fortsätta med jobbandet. Vi hörs någon gång.

KYSS!

Kläder

Sitter här nu, en onsdags morgon och är lite lagomt irriterad. Jag har en jätte fin klänning på mig med ett par snygga svarta chinos under. Skulel se hur bra ut som helst ifall klänningen inte satt percis som jag ville. Mina axlar är för breda. Jävla simning. Är inte sånt irriterande? När man har haft en bild i huvudet om hur man vill att den ska se ut. Aja.

Ska ialla fall på museum idag med Jossan, Narcisa, Zenita och Aniela. Vi har nutida konst projekt i skolan så alltså måste man gå på museum. Så vi ska försöka hinna med så många vi kan idag.

Men nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning. Kyss!

Party Pics

Hej! Nu har jag massa bilder att visa er.

Här har jag lite bilder från spelkvällen hemma hos Linnea!
På bilderna finns Kir, Linnea, Jag, Malin, Jessica, Sivve och Vadde.


Och nu kommer lite bilder från THE BOAT! Haha så underbara bilder.
Här kommer ni hitta mig, Malin, Jossan, Narcisa, Alex, Zenita, Moa mfl.

Yes det var allt! Visst är vi fina? :)

WoW

Hej! Sorry att jag inte har riktigt skrivit något men jag har helt och hållet varit inne i Wow. World of Warcraft alltså. Börjat spela igen, riktigt mycket såklart. I lördags så var malin hemma hos mig med sin lilla laptop också spelade vi Wow i 13½ timme. Hahah konstant. Helt otroligt. Men hur kul som helst. Vi är med i ett så jävla bra guild också.

Ni som inte tycker att Wow är rolig måste gå in på youtube och kolla på The Guild serien. Hur rolig som helst XD Jag dog!

Men men jag sitter på jobbet nu. Ska fortsätta med det jag borde göra nu. Har tränat idag också. Visst är jag duktig. Men men vi hörs sen. Kyss :*

RSS 2.0