The everyday rutt

Idag:

? Gå upp kl 06.45
? Äta frukost kl 07.20
? Ta tåget kl 07.57
? Inser att jag har glömt mitt SL-kort hemma (FAN!) kl 08.00
? Ha prov  i EngelskaB och MatteB kl 09.00
? Äta lunch kl 11.30
? Bli träffad av en vattenballong kl 12.20
? Åkte hem till Zentia kl 13.10
? Zenita gjorde middag till mig kl 15.50
? Åkte till jobbet kl 16.15
? Slutar jobbet kl 21.00


En typisk dag för Gabriela. Haha men vem skulle tippa på att jag skulle bli träffad av en vattenballong?

DILEMMA!
Nu på fredag har jag 4 saker uppskrivna i min extremt söta kalender.
1. Slutskiva för 3orna på Fryshuset.
2. Gå på talang08 och hejja på vin coola vän Markus (han är med i RMK & co).
3. Gå på Zenitas 18års fest och sen på krogen efteråt.
4. Åka Brika med mamma Ingrid och köpa massa alkohol inför hultsfred08

Vad ska jag göra?

HELP

Skola

Snart slut! Hur underbart är inte det liksom?

Köpte en ny skjorta idag. Super snygg, så glad.
Uttråkad är jag också.

Saknar Jesper. Han är så sööööt! Puss på honom. Jaja snart så kommer han hem till mig. :)


Peace out.


Vad ska jag skriva om?

Robertsfors

Ja nu sitter jag hemma hos Anna och Ida. Väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig. Så ifall ni tycker att det är konstigt att jag inte svarar när ni ringer så är det för att jag har ABSOLUT ingen mobil täckning hemma hos Jesper. Eller jo ifall jag sitter i hans soffa!

Men det är jätte mysigt att vara här. Varit helt slut nu när jag har varit i alla dessa dagar i skolan. Känner mig lite sjuk men det är nog bara för att jag är helt utpumpad!

Ikväll ska jag och Jesper laga en trerätters middag (eller det blir nog jag som lagar och Jesper som titar på! ).
Förrätt är Squach (ellerhur det nu stavas) soppa, super gott. Sen så blir det pasta med räkor och chili till huvudrätt. Och till efterrätt så blir det Natillas, en spansk efterrätt. Så jag leker hemmafru jag! :)

Men ja nu ska jag vara social med Anna och Ida. Ida har tydligen en ny klänning som hon ska visa mig!

Tjingeling

Flyyyyga

image100Imorgon bär det av upp till älsklingen. Ska bli så jävla skönt. Helst eftersom jag har varit i skolan i 10 jävlar dagar. Så jag ska bara ligga och ta det lugnt. Förbereda lite till omproven nästa veckan. Sen är det ta mig fan slut på skolan. Och den 9 juni bär det av till Hultsfred, jag och det glada gänget! :) Can't wait!

Jag har såklart packat för mycket igen men wattafuck! Påminn mig förresten att jag ska lägga upp bilder från föreställningen. Så att ni som missa den kan ialla fall se hur het jag var! ;)


Tjingeling.

<3<3<3



Love U.





Malin förlåt att jag gick på så hårt. Blev bara så besviken på att ingen kom. Teater är något jag tycker om och jag skulle gärna vilja att mina vänner kom och titta på mig någon gång. Svara när jag ringer så får vi prata. Miss U.

Bra vänner?

Ja jag är inte så glad just nu. Igår hade jag föreställning kl 16 och 3 av mina väldigt nära vänner SA att de skulle komma. Och de gjorde inte det. Tack så mycket. Så mycket betyder jag för er att

Första vännen orkade inte. Vadå orkade inte? Det var min jävla föreställning! Tack så jävla mycke! Du visste hur mycket jag ville ha dig där. Drick kaffe och ta dig dit för fan. Eller är jag inte en av dina närmaste vänner?

Andra vännen glömde bort mig och sen förstår inte varför jag skickar ett argt sms när jag har försökt ringa henne 113 ggr. Vet att hon har varit nära telefonen för jag ringde en gång det tutade upptaget och sen så ringde jag upp precis efter...och kolla hon svarade inte.

Tredje vännen glömde bort tiden när han lekte dress up. Men han har ialla fall nog respekt för mig för att ringa och be om ursäkt och fråga ifall han komma en annan dag. Creeds to you mate.

Men ni andra två...fan va ledsen jag är alltså.



Hur som helst, föreställningarna har gått jätte bra. Drygt dock att jag inte har fått någon helg, helt slut.
Ska försöka lägga upp bilder snart. Men jag ska gå nu, nästa föreställning börjar kl 19. Och sen har jag de två sista imorgon :)

Men vi hörs. Peace out!

Sorry

Jag vet att jag har varit sämst på att skriva. Men det har varit så mycket nu. Massa prov, massa träning och sen måste man jobba också. Sen att det har helt gått och helvete för en vän är ju inte så kul heller. Men inget jag har tänkt gå in på i en offentlig blogg.

Men jag sitter ialla fall här nu med tandborsten i munnen. Ifall jag hade haft bättre disiplin skulle jag redan legat i sängen. Men nej jag har legat och lekt med min ny TiVo. Sett på Eragon samtidigt som jag har kollat på Mtv. Hur coolt är inte det säger den sanne TV älskaren!?

Förlåt för mina sporadiska inlägg, but what to do?

Konsten teater kommer före konsten blogg.


Peace.

Helgen

Ja idag har man varit och lämnat av Jesper på flygplatsen :( Snyft snyft.
Sitter på jobbet just nu, men jag lovar att jag ska skriva om allt som har hänt. Senare.

Pusss.

RSS 2.0