Suck...

Ja jag sitter helt solo på min avdelning här på el worko! Sitter bara och jobbar på som vanligt. That´s me, a little work ant! Please call me Antie...

Observera att Gabriela har sjukt tråkig humor när hon sitter själv på jobbet och inser att ALLA andra har semester! Tummen upp på de!

Ja nu har jag börjat få fler och fler nr i telefon. det var fan det jobbigaste att bli av med telefon att bli av med alla jävla hundratals nr man har samlat på sig under alla år av supande.
Vem känner inte igen sig i " JaaAAaaa baarja mååste få djiit nr, du eee jöö stjörtsjöön ju!"  (Fylle Gabbie på topp).
Det är ju därför jag hade typ 350 nr vilket 25 % av alla nr visste jag inte ens vem jävlen var.
Men ialla fall, känner vi varandra så kan du väl vara snäll och slänga iväg ett sms till mig eller skriva ditt nr till mig här. TOPPEN!

Ibland är fan kunder dumma ibland. Jag jobbar på bank stupid. Känner du till något som heter Sekretesslagen? Jag kan inte berätta ett skvatt om din mans engagemang bara för att ni är gifta. Pantade kärring! Grrr! Också blir du sur på mig eftersom din karl inte berättar saker till dig?!?!? PFFT!

Nä men nu är det ju så att mitt kära jobb har spärrat de flesta roliga sidor att vara på så jag är tvungen att hålla mig till blogg.se tradera.se och aftonbladet.se....KUL! Skicka tips om roliga sidor så kaaanske jag kommer in på de!

Aja ska jobba på lite bättre nu!
Ajöken Adjö!

TE QUIERO

VIVA


ESPAÑA


Jaa älskar dig Torres, snyggaste målet ever! Nu vinner vi över svinjävlarna!

Midsommar

Yes jag är i Robertsfors ifall ni icket har gissat detta än.
Sitter och dricker cider, gin & tonic + minttu samtidigt! En härlig blandning för en härlig fylla. Och vad är klockan? Vänta!
Fan den är ju 00.17 och jag är inte nog full än. Ändring på det fan!!!!


Vi får höras senare. Tjingeling och jag önskar er en mysig midsommar.

&




KÄRLEK
-Vi har det som bäst nu-

Bara så ni vet så är mitt


Just de...

Min mobilMåste ju visa min nya mobil. Super frääääsig. LG Viewty med hel touch skärm. Nä nu är jag trött.


Tjingeling






Hultsfred08

HultsfredYes jag är hemma igennu. Därav det lilla skrivande i THA BLOGG.
Blåmärken i massor och sår här och var. Nä men i år var det kul, dock inte lika kul som förra året. Beror på vädret. Sol i 10  minuter, regn i 12 minuter, sol i 7 minuter, regn i 5 minuter osv. Skit jobbigt och alla blev nästan sjuka direkt. Så det var bara att supa till rejält för att inte känna efter.

Redan på festivalbussen, måndagen alltså, så blev jag och älsklingen dunder fulla. Kom till hultsfred och Jesper var övertygad om att han hade glömt sin plånbok på bussfan. Bad honom att leta igenom hans ryggsäck men han var säker på att den inte var där. My ass, efter typ en timmes skällande på bussbolaget om att de försökte sno hans plånbok så tittar han äntligen sin plånbok. Gissa vart? I sin jävla ryggsäck! Åh så irriterad jag var då. Hade börjat bli nykter. Sorgligt för Jesper så hade min mamma redan hunnit spärra sitt kort. Aja han får skylla sig själv när han inte lyssnar på mig :P

Supit varje dag som små grisar men lagt oss rätt tidigt. Börja supa kl 9 och lägga sig kl 11 men men va fan det var kallt. Tisdagen när jag gick och la mig så låg jag och Jesper och kollade igenom min mobil. La den bredvid våran grymma luftmadrass (1,20 bred och 23 cm tjock, heaven!) och somnade in. Sen på morgonen så var den borta. Så då har alltså någon öppnat tältet, tagit min mobil och mina fina solglasögon, stängt tältet och gått iväg. Fuck u! Men jag söp till mig så jag inte orkade bry mig. Alkohol är svaret på allt!

Sen på torsdagen började själva festivalen. Redan då var man tärd när alla andra festivalbesökarna kom. Man hade ju redan varit där i tredagar, måndag, tisdag och onsdag. Första festival dagen så såg jag Anti-Flag, Babyshambles, Serj Tankian och Rage Against The Machine. Fan va rage var bra! ÅÅÅH jag dog. Älskade alla låtar, de spelade iofs alla låtar jag älskade. Gick och nynnade och sjöng på Bombtrack hela kvällen. GAAAH MULTIORGASM! Bästa evere. I can die now!

Andra festival dagen så såg jag bara ett band eftersom jag sov så länge och mådde skit. Jag såg the hives, stog längst fram med Fanny och rockade loss. Tog i Pelle (sångaren ifall du inte vet det). Jätte bra konsert, bra drag!

Tredje festival dagen så var jag lite piggare dock mycket sjukare. Jesper och jag mådde skit. Jesper värre då. Jag hann ialla fall se Mange Schmidt feat Tomas Rusiak, Blue Foundation, Takida och Lykke Li. Lykke Li var jätte bra, även så Blue F, velat se dom jätte länge. Sen orkade jag inte se mer eftersom jag frös som en idiot. När jag kom in i tältet så var allt fuktigt eftersom det var så fuktigt i luften, så jag la mig med alla kläder på och försökte sova.

Jag och jesper fick typ inge sömn. Vi åkte alla hem och dog.
Nu är jag hemma förkyld. Hell yeah.
Nästa år ska jag ta med mig och vintersovsäck!

Peace out!

Poolparty

Idag så slutade vi skolan.
Åkte och åt lunch med moder min och sen så bar det av till Jossan.

Jätte mysigt, jag jossan maria angelica och narcisa. Badade, åt massor och snackade skit! Super trevligt.

Jag är faktiskt jätte trött nu men jag kände att jag faktiskt borde skriva i min blogg....



BTW vad är din blogg Narcisa?

Hultsfredlista

Ska vara klart till Hultsfred08 för att tag med:
[x] pojkvän
[x] luftmadrass
[ ] tält
[ ] partytält
[x] bandspelare
[ ] FM sändare
[x] alkohol
[ ] kläder
[x] skor
[x] vännerna
[ ] mat
[ ] pengar


Yes box, lite kvar att fixa. Men det ska nog gå. Måndag den 9 juni bär det av. JIPPI!


+/- v.22

image101
+ Min söta och snälla pojkvän som har varit så söt i veckan.
+ Att jag är klar med alla omprov,
+ Köpt en bikini underdel till min bikini topp.
+ Att jag har blivit så bra på att köra bil!


image102
- Sett klart alla Gossip Girl avsnitt, skynda med säsong två!
- Har extremt lite pengar enligt Gabbie standard.
- Får inte tag på en vän som jag verkligen vill få tag på.
- Jag har loppbett på benen.

RSS 2.0